Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt nagy...

Csak szerintem volt nagy bunkóság?

Figyelt kérdés

Elköltöztem koliból, és ott maradt pár cuccom, amiket nem tudtam magammal vinni, vagy ott felejtettem. Gondoltam, maximum kidobják.

Nem nagy dolgok, egy pár cipő, pokróc, füzetek, egyéb személyes kacatok. Legalábbis én azt hittem, ezen kívül mindent bepakoltam.

Viszont a barátnőim, akik még maradtak egy hónapot, tegnap nagytakarítás közben megtaláltak olyan holmikat is, amikről én nem is tudtam, hogy ott maradt.

Például betétek (új!), és pár alsónemű.

Az egészet kirakták a szoba közepére, lefényképezték és beállították profilképnek Facebook-ra.

Most mindenki látja, milyen bugyit hordok, és milyen betétet használok, tök gáz.

Egyetemi kolesz

2014. máj. 28. 13:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg bunkóság, de hát ez egy kolesz. A miénkben loptak, hánytak, gruppeneztek, szétrúgták a vécécsészét, penészes, romlott kaját és állati ürüléset tettek a hűvtőbe, sőt még haláleset is volt. Alapvetően disznó népség, a legrosszabbat kell feltételezni.

Az viszont elgondolkodtató, hogy ezek a "barátnőid".

2014. máj. 28. 13:55
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz képest, hogy egyetemre járnak, elég éretlenül viselkednek. Szégyen.

Na de miért akkora katasztrófa, hogy látták milyen betétet használsz? Nem te vagy egyetlen, millió nő használ még jó eséllyel olyat!

2014. máj. 28. 14:06
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem nagyon értem mi a lényege, vagy miért csinálták ezt... de viszont azt sem értem, hogy neked ez miért gáz? Bugyi meg betét, minden nőnek van ilyen, semmi extra nincs ezen ami miatt gáz lenne. Engem nem érdekelne az ilyesmi.
2014. máj. 28. 14:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

1. milyen barátnőkről beszélsz? Az én barátnőim ilyent nem csinálnának - vagy, a face-re nem tennék ki. Az, hogy hlyülnek a cuccaimmal, lefotózzák, stb., poén, még én is röhögök rajta, de amit ők tettek az prasztság.

Nem csak szerinted, és válogasd meg a barátaid.

2014. máj. 28. 15:10
 5/16 anonim ***** válasza:

Ez nagy bunkóság volt...és én sem nevezném barátnőidnek.

Azt viszont nem értem, hogy hogy tették ki profilképnek...a tiédbe beléptek? (kevés esély+te le is tudod cserélni ha újra belépsz)

ha maguknak tették ki akkor meg nekik gáz,nem? (vagy ha esetleg bejelöltek rajta akkor el tudod távolítani)

2014. máj. 28. 18:12
 6/16 A kérdező kommentje:
Sajátjuknak, nem az enyémnek. És most az egész suli látja...
2014. máj. 28. 18:16
 7/16 anonim ***** válasza:
úristen... hogy bírtál megmaradni ilyen gyökerek között?
2014. máj. 28. 18:40
 8/16 anonim ***** válasza:
biztos nem látták a felújított Carrie-t.. :DDDD
2014. máj. 28. 18:41
 9/16 anonim ***** válasza:
hatalmas film, nézd meg! :D
2014. máj. 28. 18:41
 10/16 anonim ***** válasza:
írd be a kép alá kommentnek, hogy ajánlod nekik! xD
2014. máj. 28. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!