Nekem elegem van? Csak szerintem nagyon bunkóság?
Szóval van egy régi haverom , akiből elegem lett szóval 2 éve az zavvart hogy volt egy nem tőkéletes barátnőm akit lehordott mindenek akit én nagyon szerettem.(Ö volt az első barátnöm) Én persze nem mondtam neki hogy sose volt még barátnőd + hogy szűz. Szóval Mostanság is le hord engem mindenek a szemem előtt , meg hogy belőlem bármi kitelik és nagyon szabadszáju , és nekem elegem lett ebből. Ráadásul ide jár Wifizni is , én meg sose mondtam neki hogy meny haza nincs neted meg ilyesmi. + beszólt hogy még az iskolát se végeztem el. Azért buktam meg mert a gyakorlatos tanár egész évben rám volt szállva. Szorongásom van és kicsit speciálisabb srác vagyok. És Mikor elegem lett belőle énis vissza szoltam neki hogy
szűzgexim meg ilyenek , akkor egyből visszafogott magából.
Szóval csak én érzem úgy hogy egy barátnak/havernak nem így kéne viselkednie ? ahogy ö csinálja. Sok bunkó beszólása volt már , én sose fikáztam hogy hogy élnek anyagilag meg stb. + azt is mondta a házunkra hogy a szenvedés háza és mostanság énis beszolók neki. De a legjobban az zavart mikor az első barátnőmet lehordta mindenek. Szóval ilyen helyzetben mit tennének? Bocsi a helyírási hibákért "gyorsan írok" vakírást alkalmazzok!
2009 óta így írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!