Ez csak szerintem volt bunkóság?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnôm bármikor felhív én máris rohanok.. mikor sírva felhív hogy otthon veszekedés van,kidobták otthonról bármi én megyek és megvigasztalom. most ma is felhívott mert randizott egy fiúval akibe már règ belevolt zugva. hivott hogy mennyek,talàlkozzak vele mert nagyon szar volt.. mondtam neki hogy olyan 20-30 perc mulva ott leszek. mikor èppen indulni akartam hivott hogy "nem kell jönnöd màr xy ittvan" . nekem ez rosszul esett. szerintetek?2012. dec. 20. 15:43
1/2 anonim válasza:
"Ebben a világban csak a vadász van, és az, akire vadásznak."
Nekem ez az idézet jutott eszembe erről... Ez esetben, te a vad lettél. Hagyod magad kihasználni. Amit nem kéne. Haragudhatsz, vagy sem?! Egyik szempontból haragudhatsz rá, amiért így kihasznál, másik szempontból meg haragudj magadra, amiért engeded neki.
2/2 anonim válasza:
nekem is volt ilyen 'barátnőm', hogy bármikor sírva felhívhatott mindig mentem ha szüksége volt rá, segítettem mindenben... erre azt kaptam cserébe, hogy ok nélkül gyanúsítgatott, hogy pl. rámászok a pasira aki tetszik neki stb :) szerencsére már nem vagyunk jóban... nem éri meg az ilyenekkel foglalkozni, csak neked lesz szar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!