Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak szerintem volt nagy...

Csak szerintem volt nagy bunkóság?

Figyelt kérdés

Elköltöztem koliból, és ott maradt pár cuccom, amiket nem tudtam magammal vinni, vagy ott felejtettem. Gondoltam, maximum kidobják.

Nem nagy dolgok, egy pár cipő, pokróc, füzetek, egyéb személyes kacatok. Legalábbis én azt hittem, ezen kívül mindent bepakoltam.

Viszont a barátnőim, akik még maradtak egy hónapot, tegnap nagytakarítás közben megtaláltak olyan holmikat is, amikről én nem is tudtam, hogy ott maradt.

Például betétek (új!), és pár alsónemű.

Az egészet kirakták a szoba közepére, lefényképezték és beállították profilképnek Facebook-ra.

Most mindenki látja, milyen bugyit hordok, és milyen betétet használok, tök gáz.

Egyetemi kolesz

2014. máj. 28. 13:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Komolyan egyetemi kolesz?! Hát a pofám leszakad, ezért nem barátkozok nőneműekkel...
2014. máj. 28. 19:25
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó ne általánosíts már...legundorítóbb dolog...

Nő nemű vagyok és rettenetesen szánalmas ez a dolog, az ilyen-féle "nőket" akik kislányok és így viselkednek pedig legszívesebben letagadnám, hogy nő társaim...igenis lehet nőkkel barátkozni mert vannak kivételek...

Férfiak között is vannak gyökerek..., mondjuk aki tipikusan általánosít.Erről csak ennyit.

2014. máj. 28. 22:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Ilyenek az egyetemisták? Egyre kevésbé érzem cikinek, hogy szakiskolás vagyok.
2014. máj. 29. 16:23
 14/16 anonim ***** válasza:

Miél nagyobb a nyomás az emberen, annál inkább elállatiasul. Mindig a leginkább versenyistálló helyekről jönnek a legdurvább sztorik. Ez még enyhe szivatás, de gondolj arra hogy:

a, nem voltál fizikailag rajta a képen.

b, pláne nem az arcoddal vagy meztelenül.

Most nagyon kellemetlen, de 4-5 év múlva nem leszel beazonosítható rajta. Ha netalántán előkerül, azt mondasz róla amit akarsz. Ha te magad lettél volna a képen valami kompromittáló helyzetben (pl. összefirkálva alvás közben, vagy ne adj isten részegen, esetleg valami lesifotó) , ezt kicsit neccesebb lenne megoldani. Így a kutyát nem fogja érdekelni, nem fognak kirúgni miatta, vagy eleve fel se venni.

2014. máj. 29. 17:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Én betörném a képüket. Ezek nem barátnők. Am szerintem inkább nekik gáz , hogy kirakják más bugyiját és betétjét a facebookra, ezzel inkább saját magukat írják le... Számon kérted legalább őket? Mit válaszoltak?
2014. jún. 8. 22:08
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugye legalább nem nagyis bugyik voltak azok?
2014. jún. 8. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!