Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a hízás...

Mi a véleményetek a hízás utáni alakomról? Kép

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. ápr. 26. 15:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Ez csöppet már túl sok. Semmi bajom a teltebb nőkkel, sőt, némi plusz kifejezetten szexi tud lenni.

De nem 30 kiló plusz.

Adott esetben nem jelentene kizáró okot, csak egyszerűen nem értem, miért kell felhízlalnod magad egy kb. tökéletes alakról? A te tested, a te életed, úgy alakítod, ahogy szeretnéd, csak a motivációt nem értem, mi hajtott arra, hogy az emberek 99%-a számára kevésbé vonzó, valamint kevésbé egészséges legyél.

2016. máj. 15. 19:08
 22/26 anonim ***** válasza:
szia teljesen rendben vagy, tetszik ez az alak
2016. máj. 31. 13:42
 23/26 anonim ***** válasza:

Hát nemtudom,olyan 120kg??

17/L

2016. jún. 11. 13:35
 24/26 anonim válasza:

120 kg? Talán kicsit túlzááás! :p

Egyébként korábban írták, hogy 100kg, de szerintem akkor is csak 90 kg-nak néz ki.

2016. jún. 11. 19:30
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Lefekvés előtt chips és cola, az alap legyen minden nap! Szalonnával, sonkával, tükör tojással indítsd a napod, amit fél kiló kenyérel tolsz le. Tízórai egy tábla csoki, meg agyonra cukrozott kávé. Délbe alap a zsíros kaja és kenyér. Napi 3 doboz Hell az nagyon fontos. Délútán mogyorókrém. Este főtt kaja lefekvés előtt öt perccel. De lehet pizza is. Ha még napközben kajás vagy betolhatsz egy hambit. Én így élek és semmi bajom sincs. Most tied a pálya. :-D
2016. jún. 16. 09:00
 26/26 anonim ***** válasza:

Tetszik meg nem mondtam volna a 100 kg-t.

Az ilyen.

lányok szerintem sokaknak tetszenek.

20 f

2016. nov. 28. 06:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!