Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A hízástól nőhet a mellem?

A hízástól nőhet a mellem?

Figyelt kérdés
Ha hízok, akkor nagyobb lesz tőle a mellem? Sajnos semmi mellem nincs, és eléggé sovány is vagyok. Ha híznék, akkor esetleg sikerülne mellre is híznom? A válaszokat előre is köszönöm !:)

2016. márc. 13. 17:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen,de nincs helyi hízás,azaz más is nőni fog.
2016. márc. 13. 17:46
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Persze, de lehet hogy oda megy utoljára a felesleg, szóval előfordulhat hogy akkor lesz nagyobb a melled csak ha már alul mondjuk elefántlábaid lesznek.
2016. márc. 13. 17:46
 3/9 anonim ***** válasza:

Sajnos nincs olyan, hogy egy általad kiválasztott helyre hízol. Alkati kérdés, hogy hova rakódik le a plusz súly.

Ha fejlődésben vagy akkor viszont jót tenne egy kis hízás. Olyankor esélyes, hogy a melleid fejlődésére fordítaná a tested a plusz kalóriákat.

Háziorvosodtól vagy dietetikustól kérj tanácsot abban, hogy milyen ételeket fogyassz súlygyarapítás céljából.

Ha mellette a sportot sem hanyagolod akkor még ha a melled nem is nő, egészséges, csinos alakot tudsz elérni.

2016. márc. 13. 17:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a rendes válaszokat, sokat segítettetek !!!:)
2016. márc. 13. 17:58
 5/9 anonim ***** válasza:

Csak akkor ha eleve olyan az alkatod,hogy oda hízol.

Egyszer nekem is bekattant az az "okosság",hogy egy darabig nem figyelek oda a kajára,és akkor szépen hízok egy kicsit mellre.Hát ennek az lett a vége,hogy híztam combra,fenékre,hasra de mellre semmit:D

Aztán amikor elegem lett és elkezdtem ledolgozni még egy kicsit kisebb is lettXD

Egyébként én azt javaslom,hogy inkább keresd meg az előnyét.

Például lehet,hogy nem nekem van a legjobb mellem a világon,de legalább olyan melltartókat hordhatok 2000-ért,amiért más 8000-et fizet,mert a kis méretek vannak általában leakciózva:D

Fő a pozitív hozzáállás:)

2016. márc. 13. 18:52
 6/9 ~OnLány~ ***** válasza:
Nem garantált,hogy a melleid fognak tőle nőni,vagy csak utoljára.Lehet a feneked fogod látni a hízás jeleit,vagy a csípőidnél,vagy a hasadon.Ez mindenkinél más,genetika.
2016. márc. 13. 19:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak: én még melltartót se tudok felvenni, mert még a legkisebb méret is hatalmas rám😂 de pozitívan állok hozzá, ugyanis 14 éves vagyok, és még nőhet.😊
2016. márc. 13. 19:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Én 16 éves koromtól kezdtem el melltartót hordani,addig sportmelltartóim voltak:)

(egyébként a mai napig jobban szeretem,és van olyan amiben van egy kis bélés,így ha nincs melled azzal tudsz rajta egy kicsit növelni és biztos hogy jó rád;))

5-ös voltam

2016. márc. 13. 19:21
 9/9 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nőni fog tőle, érdemes megpróbálnod!
2016. márc. 13. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!