Csikokra vágott csirke mellem be van füszerezve, pácolva, mit csinaljak belölle?
Figyelt kérdés
2011. jan. 31. 10:19
1/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Hát ha már be van pácolva, akkor csak süsd meg serpenyőben, csinálj mellé köretet, és lapátold be. :)
2/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Készíthetsz rablónyársakat belőle hagymával, paradicsommal, paprikával, húsos szalonnával; vagy hústortát (azt hiszem pulykatorta néven szokott futni); vagy egyszerűen megsütöd és készítesz mellé salátát, ahogy az első írta. :-)
3/4 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Paradicsom, uborka, feta sajt, olajbogyó + fele joghurt, fele tejfölbe reszelj fokhagymát és uborkát. Ha nagyon éhes vagy, mindezt sült krumplival is eheted.
De ha nagyon nem akarsz ott állni a tűzhely mellett, akkor szelj össze krumplit, kevert össze a hússal, tedd tepsibe (és sütőbe), párold fólia alatt fél órát, majd fedd le a fóliát és süsd készre. Ez savanyú ubival jó.
4/4 A kérdező kommentje:
hat kedves utolso,tetszik a tepsis verzio,nem tudok sokat állni,sajnos beteg vagyok,de megprobálok lemenni krumliért.sajna az nincs itthon
2011. jan. 31. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!