Mit tegyek hogy hízzak? 17 évesen 52 kg vagyok
Miért kéne hízni? Komolyan ezt a hülye kérdést.. Késő van már!
Én 195cm vagyok és 58kg. Teljesen normális súly meg a tiéd is..
Amúgy meg minél vékonyabb annál szebb! de mindegy! (nem a csont soványságra gondoltam)
De ha annyira óhajtasz hízni akkor kezdj el edzeni..
Ha megeszel napi 5 kiló szalonnát akkor nem fogsz hízni :) :)
"Én 195cm vagyok és 58kg. Teljesen normális súly meg a tiéd is..
Amúgy meg minél vékonyabb annál szebb! de mindegy!"
Hát pedig ez nem normális súly, hacsak nem egy idősebb, gáláns úr "cicája" akarsz lenni. :D
Kérdező, ki kéne kérned egy szakértő véleményét a témáról, mert nem hiszem hogy itt gyakorin hasznos válaszokat fogsz kapni.
A 65-67-hez nem feltétlen kell magad tartani, de mondjuk egy 10 kiló elférne rajtad. Ezt nyilván nem zsírban szeretnéd felszedni, ezért egy megfontolt tömegnövelés és edzés kell.
Elsőkörben ezt javaslom olvasásra:
sargakapszula.hu
A lényeg egyébként, hogy az aktuális testsúlyodnak megfelelő étrendre van szükséged..nem mindegy, hogy miből mennyit. Illetve tartani kell mellette a súlyzós edzést. Így ha hízol és ügyesen játszol az étkezéssel, akkor nem hájas leszel a +10 kilótól, hanem izmos, formás.
Én egyébként most 170 vagyok, 52 kiló és ez borzasztó kevés. Nem ez a normális nálam, 56 szoktam lenni és még azzal sem vagyok elégedett. Most volt egy hosszú stresszes időszakom és lefogytam. Nekem is a 60 kiló a cél, izmosan. Nem könnyű, kitartás kell hozzá. Illetve eleinte még nehéz számolgatni, de egyszer kell egy jó étrend, utána már csak tartani kell..és ha közben hízol, akkor néha újraszámolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!