Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy hízzak? 17...

Mit tegyek hogy hízzak? 17 évesen 52 kg vagyok

Figyelt kérdés
17 éves el múltam 177 cm magas vagyok és 52 kg neten néztem egy kalkulátort és ennyi idősen ilyen magassággal a normál súly 65-67 kg szóval vékony vagyok pedig nem eszek keveset. Mi lehet a baj ? mit tegyek hogy hízzak ? halottam olyat is hogy az anyagcserém gyors és azért nem hízok vagy hogy igyak több folyadékot vagy kezdjek el edzeni ti mit ajánlanátok?

2015. dec. 13. 01:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
google: tömegnövelő étrend és testépítés
2015. dec. 13. 02:36
 2/15 anonim válasza:
0%

Miért kéne hízni? Komolyan ezt a hülye kérdést.. Késő van már!

Én 195cm vagyok és 58kg. Teljesen normális súly meg a tiéd is..

Amúgy meg minél vékonyabb annál szebb! de mindegy! (nem a csont soványságra gondoltam)

De ha annyira óhajtasz hízni akkor kezdj el edzeni..

Ha megeszel napi 5 kiló szalonnát akkor nem fogsz hízni :) :)

2015. dec. 13. 02:37
 3/15 A kérdező kommentje:
nem hülye kérdés szeretnék hízni mivel nem akarok ilyen vékony lenni én kérdeztem és normális válaszokat várok nem ki oktatást. De szóval akkor ha el kezdek edzeni akkor hízni fogok ??
2015. dec. 13. 02:40
 4/15 anonim válasza:
100%
195cm es 58kg ferfi???? :) csoda hogy élsz ember... neked nagyon a minimum 80kg lenne
2015. dec. 13. 06:56
 5/15 anonim ***** válasza:

"Én 195cm vagyok és 58kg. Teljesen normális súly meg a tiéd is..

Amúgy meg minél vékonyabb annál szebb! de mindegy!"

Hát pedig ez nem normális súly, hacsak nem egy idősebb, gáláns úr "cicája" akarsz lenni. :D

Kérdező, ki kéne kérned egy szakértő véleményét a témáról, mert nem hiszem hogy itt gyakorin hasznos válaszokat fogsz kapni.

2015. dec. 13. 07:27
 6/15 anonim ***** válasza:
7%
Hízzál csak el nyugodtan, majd beszélünk 25 év múlva arról hogy jajj istenem elhíztam hogyan foggyak le.
2015. dec. 13. 08:13
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

A 65-67-hez nem feltétlen kell magad tartani, de mondjuk egy 10 kiló elférne rajtad. Ezt nyilván nem zsírban szeretnéd felszedni, ezért egy megfontolt tömegnövelés és edzés kell.

Elsőkörben ezt javaslom olvasásra:

sargakapszula.hu

A lényeg egyébként, hogy az aktuális testsúlyodnak megfelelő étrendre van szükséged..nem mindegy, hogy miből mennyit. Illetve tartani kell mellette a súlyzós edzést. Így ha hízol és ügyesen játszol az étkezéssel, akkor nem hájas leszel a +10 kilótól, hanem izmos, formás.

Én egyébként most 170 vagyok, 52 kiló és ez borzasztó kevés. Nem ez a normális nálam, 56 szoktam lenni és még azzal sem vagyok elégedett. Most volt egy hosszú stresszes időszakom és lefogytam. Nekem is a 60 kiló a cél, izmosan. Nem könnyű, kitartás kell hozzá. Illetve eleinte még nehéz számolgatni, de egyszer kell egy jó étrend, utána már csak tartani kell..és ha közben hízol, akkor néha újraszámolni.

2015. dec. 13. 10:04
 8/15 anonim ***** válasza:
Ha esztétikusan akarsz kinézni és felszedni pár kilót én a következőt javasolnám, én ezzel 12kg szedtem fel és főként izmosodtam, sok hús mellé sok főzelékféle, nyers zöldség, gyümölcs, kezdetben napi 2-3km futás keményen, nem kocogva, később ezt lehet növelni (én egy fél év után 10kmnél járok) ha fiú vagy Menj húzódzkodni, ha lány vagy a fekvőtámasz is bőven elég, minnél több kalóriát juttass a szervezetedbe lehetőleg természetes forrásból, viszont a süteményeket így is hanyagold, naponta 5x étkezz, reggeli:nagyon kiadós legyen, tízórai: Egy szendvics ebéd:kiadós uzsonna: Gyümölcs s zöldség, ezután edzés majd vacsorára megint valami zöldséges cucc, viszont ne túl sokat.
2015. dec. 13. 11:13
 9/15 anonim ***** válasza:
a netes kalkulátorok hülyeségek, 65 kiló nagyon sok valakinek, aki alapból vékony alkatú. szerintem teljesen okés ez a súly, ha nem koplalással vagy ilyen vékony, de én is az edzést javasolom, ha már valamit mindenképp akarsz tenni.
2015. dec. 13. 12:56
 10/15 anonim ***** válasza:
mondjuk nem tudom, lány vagy-e.. ha fiú, akkor ez tényleg borzasztó kevés, lehet ki kéne viszgáltatni, nincs-e vmi betegséged..
2015. dec. 13. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!