Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan hízzak meg? 20 évesen...

Hogyan hízzak meg? 20 évesen 55 kiló vagyok.

Figyelt kérdés
Szüleim is vékonyak eléggé,sztem örököltem.De én hízni szeretnék,kb 10kilót.Mien kaját ajánlotok?Az a baj hogy már próbálkoztam,de mindig ha már többet ettem mint amennyit szoktam,hát szaladhattam is a Wc-re xD + ha már kaját írtok(vagy étrendet),mondjatok mellé valami otthonvégezhető edzést is.(mert gondolom az is rátesz)köszi!
2009. dec. 20. 03:27
 1/7 anonim válasza:
Csirkemell + rizs végtelen mennyiségben. Meg az is nagyon fontos, hogy folyamatosan (3 óránként kb.) egyél.
2009. dec. 20. 04:07
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem a mennyiségen, hanem az ismétlésen múlik. Nem kell sokat enned, de egyél 2-3 óránként. Régen én sem ettem pl. reggel semmit, csak rá pár órára. Először rossz volt ennem felkelés után, de aztán megszoktam. Ma már el sem tudnék indulni itthonról úgy hogy nem ettem. És kalóriás kajákat egyél.
2009. dec. 20. 09:43
 3/7 anonim válasza:

Én a helyedben elmennék a mekibe egy 10 000-essel:D

Remélem tudod, hogy sokan álmodnak arról, hogy egyszer annyit ehetnek, amennyit akarnak...

2009. dec. 20. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Egyél gyakran és ne csak akkor ha éhes vagy.
2009. dec. 20. 10:49
 5/7 anonim ***** válasza:

De jó lehet neked :)

Ehetsz a főkaja mellé még édességet is.

2009. dec. 20. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
én is örökletesen vékony VOLTAM. Viszont én 15-16 évesen elkezdtem edzeni ("gyúrni") és zabálni, így sikerült felszednem egy kis izmot. Most 180cm vagyok és 75-76kiló, de tavaly még 83-84kg voltam, csak azóta aktívan thaiboxolok. Azt ajánlom zabált mértéktelenül és járj konditerembe, de nem lesz könnyű "vastagodni".
2009. dec. 20. 21:03
 7/7 anonim válasza:
Hát szerintem ne hizz.55kg az teljesen normális.Nekem anyum 55 kg 36 évesen.
2010. febr. 14. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!