Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy hízzak? 17...

Mit tegyek hogy hízzak? 17 évesen 52 kg vagyok

Figyelt kérdés
17 éves el múltam 177 cm magas vagyok és 52 kg neten néztem egy kalkulátort és ennyi idősen ilyen magassággal a normál súly 65-67 kg szóval vékony vagyok pedig nem eszek keveset. Mi lehet a baj ? mit tegyek hogy hízzak ? halottam olyat is hogy az anyagcserém gyors és azért nem hízok vagy hogy igyak több folyadékot vagy kezdjek el edzeni ti mit ajánlanátok?

2015. dec. 13. 01:55
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
épp ez az hogy fiu vagyok és mikor tükörbe nézek egy "deszkát" látok szóval valamit kezdeni akarok és igen és igy úgy 10 kiló plusszra gondoltam és folyamatos edzéssel nem felesleges zsir lenne rajtam... de itthoni edzésre gondoltam fekvő felülés tolonc van itthon súlyzom is... és most próbálok még többet enni
2015. dec. 13. 15:04
 12/15 A kérdező kommentje:
5. válaszoló.. szakértő véleményét kérjem ki? hogyan nem ismerek senki ilyet.. azért irtam ide de ha te esetleg igen akkor segithetnél
2015. dec. 13. 15:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, olvasd el a sargakapszula című irományt!

Otthoni edzéssel is jó lehetsz, de nagyon fontos, hogy jól étkezz! Abban a könyvben minden le van írva, nagyon jó alapot ad.

2015. dec. 13. 16:20
 14/15 anonim ***** válasza:
inkább a sport, testépítés kategóriába írj vagy a body.builder.hu-ra
2015. dec. 13. 17:37
 15/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2015. dec. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!