Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Shakira mitől olyan szép...

Shakira mitől olyan szép szerintetek?

Figyelt kérdés
Itt olvasom, hogy kb mindenki el van tőle ájulva. Amúgy szerintem is szép, de vannak más szép nők is, szerintetek miért szebb mint egy átlagosan szép nő? Közrejátszik az is, hogy nagylelkű és szerény, ez is hatással van a külseje megítélésére?
2016. ápr. 18. 21:47
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Tényleg elég pozitív kisugárzása van, amit főleg a koncertjein lehet jól látni. :)
2016. ápr. 18. 22:43
 12/17 anonim ***** válasza:

#8: F :)

(#2)

2016. ápr. 18. 22:50
 13/17 A kérdező kommentje:
:) gondoltam. és van más híresség, akit ilyen tökéletesnek tartasz?
2016. ápr. 18. 22:52
 14/17 anonim ***** válasza:
Nincs hozzá hasonló :) Régebben Sandra Bullock volt toplistás, a feltörekvő generációból Chloe Grace Moretz-re leszek talán kíváncsi.
2016. ápr. 18. 23:01
 15/17 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok azzal egyébként, hogy akkora butaság mások külsejével foglalkozni. :D 23 éves nőnemű lény vagyok, lehetne jobb dolgom is, mint sztárok szépségéről kérdezgetni :D de Shakirára valahogy irigykedek, és ezért idegesít, de úgy, hogy közben csodálom is. Nem a szépsége miatt, mert rajta is lehet találni hibát (mégha keveset is), pl olyan furcsa az arcformája (ami mondjuk néha előnyös is), de annyira hihetetlenül karizmatikus, sokkal inkább mint a legtöbb ember, és most nem csak sztárokra gondolok. Van benne valami... nem is tudom igazán hogy mi, ami miatt tényleg különbözik az átlagtól. és azon gondolkodtam, hogy aki tökéletesnek tartja, az is inkább a karizmája miatt (amellett hogy tényleg szép, de talán mégsem tökéletes).
2016. ápr. 18. 23:16
 16/17 anonim válasza:
100%
szép arc, haj. Jó alak, nem vézna csont, de nem is kövér. Jó fenék, és mellek.
2016. aug. 30. 12:59
 17/17 anonim ***** válasza:

Tényleg furcsa az araca, de szerintem ettől szép.

Régen azt hittem van benne vmi néger, de aztan mégsem.

Szerintem is gyönyörű, meg van egyfajta kisugárzása.

De ne legyen benned emiatt rossz érzés (ha még aktuális), mert Shakirán kívül még másik ezermillió nő szép és rendelkezik különleges kisugárzással!

2016. aug. 30. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!