Szerintetek Shakira szép?
Figyelt kérdés
2009. okt. 7. 17:58
1/26 A kérdező kommentje:
Illetve mi lenne ha ilyen ruhàban jelennék meg egy discoban?:)
2009. okt. 7. 17:59
2/26 anonim válasza:
hát shakira kicsit átesett a ló túloldalára.
ilyen ruhában sztem semmiképp se jelenj meg discoban
3/26 anonim válasza:
Nagyon szép! :D Ha egy ilyen ruhába te elmégy egy discoba és ráadásul még szép is vagy akkor tuti befuto vagy az összes discoban lévö férfitársaim körében:D
4/26 A kérdező kommentje:
hehehe:)Eszem àgàban sincs ilyen ruhàban megjelenni,csak kivàncsi v.ok a véleményekre.Inkàbb egy miniruha:)
2009. okt. 7. 18:17
5/26 anonim válasza:
a nyálcsorgató férfiaktól úgyis olyan válaszokat fogsz kapni, mint a 2. hozzászólótól..:D
7/26 anonim válasza:
:D nem is vagyok nyálcsorgató :D csak válaszoltam neki :)
8/26 A kérdező kommentje:
Szegény ha tényleg pasibol vagy,akkor ajànlom,nézd esténként ezt a videot:)AMugy éàn felpontoztalak,sajnàlnàm,ha férfi léttedre ilyen alacsony pontszàmmal rendelkeznél.
2009. okt. 7. 18:41
9/26 anonim válasza:
Nem szeretem a "latin" leányokat, de amúgy nem csúnya. A ruha meg nekem egy kicsit túl. Pedig pasi vagyok.
10/26 anonim válasza:
AMúgy senki nem a kérdére válaszolt.
Szerintetek Shakira szép?
- ez a ruha szörnyű.
Sajnálom, ezeket le is kell pontozzam.
És igen szép, a She Wolf is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!