Szerintetek Shakira szép?
:D Az ,hogy ezt a videót megnézem még nem segit rajtam :)
Az meg ,hogy hányan pontoznak le meg ilyenek nem érdekel, csak azért járok fel ide , hogy röhögjek egy jót ( semmi komolyság) . De azért aranyos vagy köszi! :)
röhögni akarsz?
www.moricka.hu
www.napiszar.com,vagy hu?!
dehülyevagyte...mármint az aki aztírta h leiskell pontoznia a válaszokat.
nemláttad a kommentben azt a kérdést, hogy milyen lenne ha ilyen ruhában menne diszkóba?
na tégedis jól lepontozlak a retekbe, mert te meg erre nemválaszoltál...:D
A kommentkérdés az más, a főkérdésre kell elsősorban válaszolni, he.
Ettől függetlenül lepontozlak minnyá lehe'. :D
Jó most röhögni akarok igen megnézem azt az oldalt , bár a napiszar -t nem igazán , mivel nekem nem igazán vicces az ,hogy most feltesznek valami c*gányról egy képet , vagy egy myvip-es szépségröl , és ezzel még csak a két legáltalánosabb dolgot emlitettem meg. Moricka.hu meg igazából sosem néztem még ezt az oldalt se mert nem akartam.
Valahogy sokkal jobban szórakozok olyan "buta" kérdéseken ,amelyek megtalálhatók itt. De ez nem azt jelenti , hogy meglátok egy kérdést és folyamatosan röhögök rajta. Természetesen nem vagyok p*cs.
::ASD:ASD csak ilyenre gondolok , hogy :D:D
Csak annyit akartam kérdezni, hogy a kakasoknak van kukijuk?
:D:D ez milyen kérdés már :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!