Shakira mitől olyan szép szerintetek?
Figyelt kérdés
Itt olvasom, hogy kb mindenki el van tőle ájulva. Amúgy szerintem is szép, de vannak más szép nők is, szerintetek miért szebb mint egy átlagosan szép nő? Közrejátszik az is, hogy nagylelkű és szerény, ez is hatással van a külseje megítélésére?2016. ápr. 18. 21:47
1/17 Sunshinedoll válasza:
Nem szebb, mint egy átlagosan szép nő. Vékony, izmos, feszes alakja van, tud táncolni meg mindig mosolyog. Ez sokaknak bejön.
2/17 anonim válasza:
Nem tudnám megfogalmazni az okát, de nekem ő a tökéletes nő.
3/17 anonim válasza:
Szerintem nincs szép arca, de hogy jól táncol, ezzel nem vitatkozom. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2-es:
de csak külsőre gondolod így? vagy kellenek hozzá a belső tulajdonságok is? (már amennyire lehet ismerni a sztárokat)
úgy értem, hogyha nem tudnál róla semmit, csak látnál róla egy képet, akkor csakis a kép alapján, a külseje számít számodra tökéletesnek?
2016. ápr. 18. 22:28
7/17 anonim válasza:
Nekem már külsőre is közel van a tökéleteshez, és ahogy mondod, az ismert tulajdonságaival együtt válik számomra igazán tökéletessé.
(#2)
8/17 A kérdező kommentje:
értem, köszi :)
fiú vagy lány vagy amúgy?
én is szeretem a zenéjét egyébként, főleg a spanyol nyelvű számait, a régieket, imádom a számaiban a dobokat meg a keleties hangzást :)
2016. ápr. 18. 22:38
9/17 anonim válasza:
Szerintem is gyönyörű és tehetséges nő, de ami igazán kiemeli az a kisugárzása, van benne valami plusz, amit az állandó mosolygásával még jobban meg tud erősíteni.
10/17 anonim válasza:
Szerintem azért szép, mert természetesen szép, nem olyan nagyon megcsinált, mint általában a sztárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!