Milyennek képzelsz el a szemeim alapján?
Azt mondják, hogy a szem a lélek tükre, ezért kíváncsi vagyok, hogy az én szemeimről mi tükröződik?
3 dolgot írjatok le kérlek:
- szerintetek szép szemek?
- milyen lehetek (belső tul.)
- milyen lehetek (külső tul.)
Köszönöm a válaszokat!
02:58-nek: igazad van, a külsőből nem lehet leszűrni a belső tulajdonságokat, de az emberek hajlamosak ez alapján elkönyvelni az embert. Pusztán kíváncsi vagyok, kiben milyen benyomást keltek. :)
És nyugodtan írhattok negatív jelzőt is, ha az jut eszetekbe, csak kérlek kultúráltan.
Nincsenek csúnya szemeid, de nem is ájulok el tőled.
Belsőleg szerintem kissé visszahúzódó lehetsz. Kissé úgy érzem te lehetsz az osztály egyik "kiközösítettje".
Külsőleg. Biztos nem vagy az a vékony lány, sőt, talán kissé duci is vagy. Olyan kis keskeny szájat tudok elképzelni a szemhez és egy totál átlagos orrot. Nem hiszem hogy sokat törődsz a külsőddel, a szemöldöködnek nincs íve (ahogy kitudom venni a képen) és szőkésbarna hajad lehet.
Bocs ha megsértettelek, én csak azt írtam le amit kinéztem a képből =)
Szerintem egy végletekig nyugodt és türelmes lehetsz, de eléggé elvont is. Nem tűnsz túlzottan társasági embernek, visszahúzódó vagy, nem te vagy a társaság szószólója. Csak a közeli barátaid előtt mersz igazán kitárulkozni.
Külső: Alacsony, átlagos testalkatú, átlagosan öltözködő.. Úgy érzem olyan seszínű barnás-szőkés hajad van és átlagosan öltözködsz, nem szeretsz kitűnni a tömegből.
Amúgy nem csúnyák. Egy kis szempillaspirál és sokkal jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!