Mit gondolsz arról, ha valaki Nyunyának becézteti magát? Milyennek képzelsz el egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 01:42
1/7 anonim válasza:
Nyunya=nuna=nuni=3.14na. Ergo kényes ribis csaj, de még ha nem akkor sem hívnék így senkit, nem tetszik.
2/7 anonim válasza:
Öregasszonynak képzelem,nem fiatal lánynak.
3/7 anonim válasza:
Én is kényeskedő p!csára tippelnék. Az meg még rátesz egy lapáttal, hogy "becézteti magát". Az ilyen beceneveket, jóindulatú "gúnyneveket" a barátok adják.
4/7 anonim válasza:
Jaj istenem, engem is hívnák mucinak, picinek, mucusnak, nyuszinak, mégsem vagyok kényeskedő p.csa, ők meg csak kedvességből mondják.
5/7 anonim válasza:
A lányos b.zikat hívják nyunyónak.
6/7 anonim válasza:
3. vagyok
Nem az volt a kérdés, hogy te mi vagy, hanem hogy egy ilyen becenév hallatán látatlanban mit képzelünk el.
Egyébként nem is feltétlen a becenév rossz, hanem, ha valaki valahogyan hívatja magát, azaz ha ő kitalál valami szerinte baromi cukinak tűnő nevet, és elvárja, hogy úgy szólítsák. Az úgy nem poén. Ha ugyanezt a nevet a haverok ragasztják rád valami régi sztori, közös élmény stb. kapcsán, akkor pedig az.
7/7 anonim válasza:
hulyeseg magadnak kitalalni becenevet de ha mar kitalalsz legyen ertelmes b*meg es ne nyunya meg nyunyoo meg ilyenek.. ha mar ragasztotta ra, akkor jolvan, nem para :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!