Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyennek képzelsz el egy...

Milyennek képzelsz el egy szőke lányt?

Figyelt kérdés
Milyennek képzelsz el egy tipikus szőke csajt? Belső tulajdonságokat kérek. :D
2010. márc. 23. 14:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
39%
Ennek a kérdésnek is sok értelme van...
2010. márc. 23. 14:44
 2/13 anonim ***** válasza:
69%
aranyosak, kedvesnek szépnek :D de nem nehéz elképzelni
2010. márc. 23. 14:45
 3/13 A kérdező kommentje:

14:44

Ennek a válasznak is.

2010. márc. 23. 14:46
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szőke nők?

hmm.. Akaratlanul is a szőke nős viccek jutnak eszembe. Szóval az hogy buták.

De amugy meg sok szőke ismerösöm van és egyáltalán nem igaz rájuk -pár kivétellel:D-

2010. márc. 23. 14:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert te milyennek képzelsz egy piros madarat? Mindegyik más, van buta, okos, szép, ronda, vicces, unalmas,idegesítő,hisztis,kedves, nagylelkű, stb...mint minden más hajszínű lánynál. Te sem lehetsz idősebb 16-nál.
2010. márc. 23. 15:02
 6/13 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy nem egyformák -.-

Nem azt kérdeztem,hogy MILYEN egy szőke lány, hanem azt,hogy neked milyen tulajdonságok jutnak eszedbe egy szőke lányról.

2010. márc. 23. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
És ezekből a válaszokból majd mire következtetsz? Szőke lány vagy és majd ezen agyalsz, hogy jaaaj ezt gondolhatják rólam, vagy fiú és az álmaidban él egy kép valami jó szőke csajról és reméled, hogy teljesül?
2010. márc. 23. 15:18
 8/13 A kérdező kommentje:

Szimplán kíváncsi vagyok mások véleményére, egy engem nem érintő dologban. (Tudom, ez a mai világban szokatlan)

barna hajú lány vagyok.

2010. márc. 23. 15:21
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy tipikus szőke lány mindig szép,barbies,kissé butácska ha kell,ápolt,szeret túlzásokba esni,divatos(mániákus).Rideg és hűvös az ismeretlenek előtt,az ismerőseivel mérhetetlenül kedves.Szereti a rózsaszínt a minikutyákat,a magassarkú cipőket és a csokit.Nekem ez jut eszembe az ilyen lányokról.
2010. márc. 23. 15:47
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Buta, órákon sms-ezik és telefonál, ugyanakkor a barátaival kedves, de másokat lenéz. Kb. ennyi jut eszembe egy szőke csajról...
2010. márc. 23. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!