Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek kover vagyok?

Szerintetek kover vagyok?

Figyelt kérdés
11 éves vagyok 60 kg. Megvan a menzeszem es kisse nagy a mellem...Dagattnak erzem magamat.1 eve kezizek es a combom izmos a vadlimmal eggyutt. A seggem pedig nagy.A hasam pedig kozepes.Valaki azt mondja h kover vagyok valaki meg azt hogy pont jo mert nem szeretik a deszka noket. Sovany akarok lenni!!!

2016. ápr. 8. 06:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
11%
Szerintem a súlyod normális, ha ilyen fejlett vagy, de gond az van, mégpedig a helyesrással és stílussal...
2016. ápr. 8. 09:08
 12/26 anonim ***** válasza:
47%

Emberek, nem a helyesírás volt a kérdés. 11 évesen normális a 60kg? 11 évesen nekem sem volt tökéletes a helyesírásom, jó dolog beszólogatni felnőttként kiskorúaknak?

Az egyiknek: szerinted 180cm egy 11 éves lány? Ahhoz ideális lenne.

Kislány, fogyj le, változtass az étkezésen. Lehet a genetikád nem jó. Nekem is volt elhízott osztálytársam, sikerült lefogynia. Hajrá!

2016. ápr. 8. 09:32
 13/26 anonim ***** válasza:
56%
Ki mondta hogy ilyen korán fogyóznia kéne??? Vagy életmódot váltani, mikor rendszeresen sportol??
2016. ápr. 8. 10:37
 14/26 anonim ***** válasza:
27%

11 évesen rohadtul nem egészséges a 60 kiló. Átlagosan 145 cm körül van egy 11 éves lány és ehhez a 60 kiló, ne haragudj, de túlsúly. Úgyhogy igen, kövér vagy.

A kézilabdától önmagában soha nem fogsz tudni ledobni nemhogy 20 kilót, de 5 kilót se... Életmódot is kéne váltani, többet mozogni, kevesebbet enni, ha pár éven beül nem akarsz magadnak magas vérnyomást, cukorbetegséget, valamint máj, ízületi és csontrendszeri problémákat.

Ja és amúgy arra is kíváncsi lennék hogy 11 évesen mit (meg kit???) érdekel a melled meg a segged mérete, meg mi ez a deszka nős duma?? 11 éves vagy kislány!

2016. ápr. 8. 10:59
 15/26 anonim ***** válasza:

Ha zavar fogyj le. Nyilván nem fogyókúráznod kell, hiszen még bőven fejlődésben vagy, és a végén még megvonnád magadtól a szükséges tápanyagokat.

Azonban csak a sport önmagában még nem elég. Próbálj beszélni a szüleiddel. Ha megmondod anyukádnak, hogy zavar a túlsúlyod és szeretnél csak egy kicsit egészségesebben enni, biztos segíteni fog neked. Azt meg te is meg tudod tenni, hogy nem eszel édességeket, csokikat. A többi meg attól függ mit beszéltek meg otthon, de mindenképp kérd meg a szüleidet, hogy segítsenek.:)

2016. ápr. 8. 11:00
 16/26 anonim ***** válasza:
80%
Magasságodtól is függ. Azt a sok hülye itt meg nem tudja, hogy az izom nehezebb, mint a zsír... :)
2016. ápr. 8. 12:21
 17/26 anonim ***** válasza:
34%

De, tudjuk, hogy az izom nehezebb mint a zsír, de a kislányon 20 kiló felesleg van. De megnézném azt a sportolót akin 11 évesen +20 kiló izom van....

2016. ápr. 8. 12:26
 18/26 anonim ***** válasza:
45%
És miből gondolod, hogy 20 kg feleslegvan rajta???? Nem a sovány az alap, hanem a normál, átlagos súly,és több mint valószinű, hogy a kérdező teljesen átlagosan néz ki... ja és ha szerinted baj, hogy zsír van a mellén, akkor mond már meg, hogy miből áll egy mell. Elárulom én: a mell 90 százaléka zsír.
2016. ápr. 8. 12:57
 19/26 anonim válasza:
Najo a 8ason kiegtem. Felnott nonek nemjo a 60kg? Ja talan egy 150-160centisnek. Tejoeg. Mennyi legyen egy felnott 170centis no esetleg 45kg?!
2016. ápr. 8. 18:01
 20/26 anonim ***** válasza:
62%

Te valami pedomaci vagy, vagy mi?

Egy 160-170 cm közötti NŐNÉL még tök oké a 60 kg.

Egy 11 éves GYEREKNÉL a 60 kiló túlsúly, mivel kizárt dolognak tartom hogy 160 centi magas legyen...

11 éves GYEREKNEK te milyen mellett szeretnél b+? 75C-t?? Ha 20 kiló zsír van csak a mellében az elég komoly lenne, akkor nem nagyon tudna kézilabdázni, de járni sem, okoska.

És mellékesen, egy gyerek inkább legyen sovány, mint kövér, mert azzal legalább nem gátolja saját magát a fejlődésben és nem lesz idejekorán cukorbeteg, stb.

2016. ápr. 8. 20:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!