Szerintetek kover vagyok?
A Nem szeretik a deszka nőket egy akkora lehúzó gonosz, önámító mondat. Ha így lenne minden modell és cica baba jégkrémet zabálva, magányosan sírna esténként.
A magasságod nem derül ki. 165-170cm mellé ez egy remek súly. 150cm-t épp hogy alulról súrolva már lehet kicsit sok.
De ha nagy a segged és van pocakod is, akkor lehet rajtad egy kis felesleg.
Szerintem ne aggódj miatta, fiatal vagy, rendszeresen sportolsz, idővel alakul majd az alakod.
szia, a deszka nöket valóban nem szeretik hidd el nekem.
én teltkarcsú vagyok, de mindig le akarok fogyni, de a pasik h le ne fogyjak..
másik h en se sztem a vekony pasikat, úgy neznek ki mintha betegek lennenek.vagy nem lenne pénz ennivalóra.
de most olvastam egy kutatast, h a husisabb nöket tenyleg jobban szeretik mint a veznakat.
Az átlagnál gyorsabban fejlődsz, de ezzel semmi gond nincs.
Folytasd a sportolást, figyelj arra mit eszel és nem lesz gondod. Nem tudom mit adnak a szüleid enni, probálj meg velük is beszélni, ha szerinted nagyon egészségtelenül étkeztek.
Mondjuk azért nem teljesen mindegy, hogy 140 centihez vagy 60 kiló, vagy 180 centihez.
De úgy sejtem, vannak ennél égetőbb problémák is, gondolok a helyesírásodra és a stílusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!