Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szamotokra melyik vonzobb? +Vekonyno +atlagos testalkatu +kicsit teltebb, de nem kover +molett Szamotokra milyen egy aranyos lany? Akar viselkedesre vagy oltozkodesre is ertem. Inkabb dogos/szexi, vagy aranyos huseges lany jon be jobban?
Figyelt kérdés
Szamotokra melyik vonzobb?
18/l
2015. dec. 21. 19:06
1/6 anonim válasza:
Vékony, de Sportos.
De egy molett nőt se raknék ki a hálószobaajtón ha olyan a kisugárzása, hogy eldobom az agyam. Volt már rá példa.
Az ilyen ultra faxságok mint aranyos, dögös, szexi, kicsapják nálam a biztosítékot. Nincs semmi értékük ha mögötte egy sz-ár ember lapul a mélyben.
25F
2/6 anonim válasza:
Az előbbiben már csalódtam. Most inkább az utóbbival kísérletezem.
23/F
4/6 anonim válasza:
Nekem csak az a NŐ aki kissé pufók ugymond teltkarcsú de ebben a nagyobb mellek és a kissé nagyobb kemény popsi is benne van ja és hosszú haj
5/6 anonim válasza:
Én, mint jövőbeli szakedző😅
A fitness / bikini kategóriás lányokat szeretem.
Pl.: Bodó Dóri, Nagy Betti, Szabó Petra, Anzhelika Anderson stbstb
6/6 anonim válasza:
Én bejövök valakinek www.facebook.com/photo.php?fbid=1387016968285613&set=a.1387016991618944.1073741826.100009319691138&type=3&theater
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!