Nagyon kover a combom?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tetszik a combom merete, megizmosodott es szeretnem ha vekonyabb lenne. Szerintetek nagyon gaz? [link] 2016. márc. 23. 16:10
2/19 anonim válasza:
Te hülye vagy. Így is egy jó 5 cm-es rés van ott, ami nem természetes. Ha valamit ezzel kezdeni kéne, akkor annak hízásnak kell lennie.....
3/19 anonim válasza:
Ez aztán igazán vékony, nem tudom hol látod te ezt kövérnek.... amúgy direkt mutatsz be nekünk ? :D
4/19 anonim válasza:
szerintem gusztustalanul vékony.
6/19 anonim válasza:
Ez izmos? Olyan a lábad mint egy kismadáré
7/19 A kérdező kommentje:
#3 nem, ezt eszre sem vettem, hogy igy all a kezem :)
2016. márc. 23. 17:03
8/19 anonim válasza:
Nagyon, úgy néz ki mint két fogpiszkáló... A gáz a fejedben van.
10/19 anonim válasza:
Te most fiú vagy lány vagy? Mert ha lány, akkor most szólok hogy úgy nézel ki mint egy alultáplált kisfiú. És az izom hol van itt amúgy? Vagy azt oda kell képzelni mint a kövér lábakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!