45 cm a combom kormerete. Ezt soknak talalom, mit tudnek csinalni higy vekonyabb legyen?
Figyelt kérdés
167 cm, 41 kg, 12% a testzsirom. Nem tetszik a combom merete, tudnatok olyan dolgokat ajanlani amitol bekonyabb lesz? Mielott nagyon ostoban elkezdtem nagyon kemenyen edzeni combra, 38-39cm volt a kormerete, es vissza szeretnem nyerni. Elore is koszi. 🙃😊😉2016. márc. 22. 21:34
1/6 anonim válasza:
Ne viccelj már,mit szólnál hozzá ha 72cm lenne,na látod az sok lenne, de nem a 45cm!
Van olyan férfi akinek a bicepsze 45cm...
2/6 anonim válasza:
te hülye vagy, a 38-39 cm konkrétan egy bot kb. de koplalj csak, ne mozogj és legyél plöttyedten sovány, ha ennyi eszed van.
3/6 anonim válasza:
Szerintem így is vékony a combod. Én is sportolok, nekem 55cm, vádlim 40cm. Gondolom inkább szálkás vagy ha már felszedtél egy kis izmot. Ha abbhagyod az edzést, leépül az izom és ha mellé alig eszel, vékon ylesz idővel. De sztem ez butaság.
16L
4/6 anonim válasza:
Visszanyerni úgy tudod, ha nem edzel rá. De így a számok alapján nem lehet túl jó az alakod, 12%-os testzsír egy nőnél már egészségtelen is, hacsak nem hosszútáv futóról van szó.
5/6 anonim válasza:
Mi a cél? Pálcikaember akarsz lenni, nulla nőiességgel? Mert ilyen zsírszázalékkal nőies sose leszel. A combod meg iszonyat vékony így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!