Egyes lánykákban miért él az a tévhit, hogy az a jó nő, aki magas és vékony?
bizony, az, hogy te 30 évesen egy ilyen kérdésben kérsz megerősítést egy fórumon, és lehordod a barátnőidet, eléggé szánalmas:) és látszik hogy csak magadat nyugtatgatod, hogy ne érezd magad rosszul amiatt, mert vannak akik veszik a fáradtságot hogy dolgozzanak a testükért, hogy vékonyak legyenek:)
de mindegy is, szerintem a kérdező vagy troll, vagy retardált, innentől kezdve, bármelyik is, teljesen fölösleges már neki bármit is mondani:)
Ennyit fűznék csak hozzá: [link]
"képzeld el, vannak, akiknek bejön a kis mell vagy nem olyan felszínesek, hogy ilyesmi alapján tartsanak egy nőt jónak."
Nyilván ritka az olyan agyilag zéró pasi, aki majd elkezdi húzni a száját a pici cicikre, amikor örül, hogy egyáltalán mellet láthat és foghat. De akárhogy szépítjük, a férfiak a "tenyérbe való" melleket szeretik, amiken van mit fogni. Ahogy a csajok is azt a brét preferálják, amit lehet érezni, nem a bébirépát... Aki inkább választja a 5 centit a 15 helyett az gyanítom még nem volt pasival.
Nem ez határoz meg egy kapcsolatot, de ez az igazság. Különben miért nézik meg a férfiak a nagymellű (nem kövér!!!) macákat az utcán és miért olyan képeket és videókat néznek a neten is? És bizonyos lányok miért is vesznek 2 számmal kisebb melltartót és bombázzák tele a facebookot felpolcolt mellekkel?
És nem azzal van a baj, ha valakinek ilyen a genetikája, mert ezen munkával és kitartással lehet változtatni. Akkor van baj, ha szerinte ő így a tökéletesség és nem látja vagy nem akarja látni a saját hibáit.
Just saying.
Nem is tudtam, hogy az aki magas és vékony, már egyből kis mellű és lapos seggű.. Ma is tanultam valami újat.
Egyébként a vékony nem egyenlő az egészségtelen, sovány kinézettel.
Ezt a képet már linkelték előttem.
Hogy milyen magas azt nem tudom, de hogy vékony és piszkosul szexi az biztos. Én legalábbis annak látom.
Ennyire sajnos nem vagyok izmos, de én is így érzem jól magam. Vékonyan, sportosan. (És még magas is vagyok.)
Hát mint férfi mondom hogy a nők más nőknek akarnak tetszeni általában (féltékennyé tenni) nem a férfiaknak.
Ez legyen akár testalkat, akár ruha vagy bármi. Egy ékszernek sem azért van súlya mert hogy ,,milyen szexi leszek a pasimnak'' hanem hogy mennyire fel tudok vele vágni más előtt, pont mint a ruhákban.
Ha tényleg a férfi igények lennének a szépség fokmérői a divat eléggé más lenne, mind ruházatban, mind testalkatban (habár ennek úgysem felelnének meg sokan ahogy most sem a sajátjuknak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!