Egyes lánykákban miért él az a tévhit, hogy az a jó nő, aki magas és vékony?
"hiába a modellméret, ha csöcs meg s.gg semmi, ráadásul arcra egy nagy semmi és nincs kisugárzása"
Ez kb a 16-20 éves korosztály. Meg lehet nézni ám a fiúkat is hogy néznek ki... Szóval nem csak a lánykák agya van átmosva, de a fiúkák is elég messze állnak az igazi sármör férfiaktól.
Hogy miért, ne kérdezd... Fiatalság, bolondság...
nem mondom, hogy J.Lo vagy Shakira nem jó nő, de mindenkinek megvan a maga ideálja. ha lehetne én pl. ezerszer inkább választanék magamnak egy Candice Swanepoel vagy Erin Wasson vagy valami nem túlzottan anorexiás modell testet, mert nekem az tetszik. ennyi. mit nem lehet ezen felfogni? mindenkinek más jön be, férfiaknak is különböző ízlésük van meg nőknek is.
és ha valakinek A-s melle van, akkor mi van? képzeld el, vannak, akiknek bejön a kis mell vagy nem olyan felszínesek, hogy ilyesmi alapján tartsanak egy nőt jónak. de igazából le is szarom, hála az istennek, hogy én magasnak és vékonynak születtem, szoktak irigykedni, a fiúknak meg szoktam tetszeni. persze nyilván nem mindenkinek, valakinek az alacsony, formásabb lányok tetszenek, de nem érdekel, nem kérem őket számon, hogy miért olyan az ízlésük, amilyen. szerintem te se tedd okoska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!