Egyes lánykákban miért él az a tévhit, hogy az a jó nő, aki magas és vékony?
ajj istenem:D NYILVÁN te kellesz mindenkinek, ki más? mondjuk nekem nem is célom mindenkinek kelleni szerencsére.
nyilván, akinek a magas és vékony alkat az ideálja, az megragadt a 16 éves szinten:DDD ne legyél már ilyen sötét, ezt úgy hívják: ízlés. egyébként meg - mint már említettem - én azoktól a férfiaktól vagyok rosszul, akiknek csak annyi jut el a tudatukig egy nőből, hogy se gg és mell. szerintem inkább az ilyenek ragadtak meg a 16 éves szinten, de nem is célom nekik tetszeni.
az olvasás meg jól megy köszi, csak fa szságokat írsz. az teljesen egyértelmű, hogy fontos a szép arc meg kisugárzás, kb mindenkinek az, itt most az alkatról van szó, hogy te nem vagy képes felfogni, hogy valaki szerint a magas, vékony alkat a szép. a szép arc és kisugárzás testalkattól független, szóval kár volt idekeverni. a barátnőidről nem tudok nyilatkozni, de belőled kiindulva ők sem lehetnek nagy iq harcosok.. zsák a foltját.
mindegy is: örülj magadnak, hogy ILYEN "JÓ NŐ" vagy és ne azzal foglalkozzál, hogy más lányoknak mi az ideálja és milyenek akarnak lenni.
Én értem miről beszél a kérdező.
Szerintem ezeket a tök semleges tucat lányokat, akik állandóan selfiznek és gyönyörűnek tartják magukat, igazából a férfiak észre sem veszik, és nem jelentenek többet nekik egy közönséges mai lánynál, akiből még kismilliárd él a világban. Semmi izgalmasat nem látnak bennük.
Ez az igazság!
A barátnőm magas, vékony, gyönyörű arca van, az övénél jobb segget keveset láttam, és mégis az önbizalma alulról súrolja a nullát.
Szóval ezt nem jól figyelted meg kérdező...
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!