Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egyes lánykákban miért él az...

Egyes lánykákban miért él az a tévhit, hogy az a jó nő, aki magas és vékony?

Figyelt kérdés
Rengetegszer észrevettem már, hogy sokszor akikről egyes lányok úgy gondolják, hogy gyönyörű lány, hát bizony nem azután fordulnak meg a pasik. Ezek a lányok hogy vannak ennyire eltévedve?? Vakok, hogy nem látják, hogy hiába a modellméret, ha csöcs meg s.gg semmi, ráadásul arcra egy nagy semmi és nincs kisugárzása? :S

2016. márc. 20. 18:34
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
36%

Mert ezek kis tápos csirkék.

Beképzeltek, lenézőek.

2016. márc. 20. 18:39
 2/39 anonim ***** válasza:
48%
Igen, amiatt amit a reklámokban látnak...Sajnos ez van...
2016. márc. 20. 18:40
 3/39 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező azt hiszed minden gyakoris lány büszke,lekezelő,pénzéhes r.i.banc?
2016. márc. 20. 18:41
 4/39 anonim ***** válasza:
66%
Minden kornak megvan a maga szépségideálja, s ez gyakorta független attól, hogy a pasik milyen alakért epedeznek. Most éppen a szárazkóró alak van terítéken, de szerencsére már lecsengőben van, és újra elfoglalja majd a helyét az egészséges nőies testalkat. (Vagy valami más...)
2016. márc. 20. 18:49
 5/39 A kérdező kommentje:
Csak nem értem, tényleg hogy heteroszexuális lányok miért nem a férfiak ízlését igyekszik követni, hisz a férfi ízlés a szépség fokmérője a nőknél. Heteroszexuális nőként nyilván férfiaknak szeretnék tetszeni és nem nőknek :D Nem, csajok?
2016. márc. 20. 19:15
 6/39 anonim ***** válasza:
90%
Senki nem gondolja ezt csak te;)kepzeld sok alacsony lany is azt hiszi h o a vilag kozepe es minden ferfinak o kell szoval nem tudom mirol beszelunk.kepzeld magas es alacsony lanybol is van nagyon szep lany nem a merettol fugg te sekelyes.es h a magasak hordjak fenn az orrukat?!nem egy alacsony lannyal talalkoztam aki annyira bekepzelt hulye liba volt h legszivesebben arcon tenyereltem volna:Dgondolkodjal mar ember bar szerintem te csaj vagy egy ferfi nem ir :S ilyen jelet
2016. márc. 20. 19:15
 7/39 anonim ***** válasza:
57%

#5-nek:D

De, a férfiak ízlését sokan próbálják követni, csak már azt a szemszöget is kimosták az agyunkból (nem mindenkinek) a reklámok:/ Meg minden egyes férfinak más tetszik, öltözködést illetően is...

2016. márc. 20. 19:17
 8/39 A kérdező kommentje:
"Senki nem gondolja ezt csak te." -Tévedsz. Úgy sejtem, hogy én vagyok az idősebb kettőnk közül, márpedig lassan 30 évesként hadd alkoshassak már véleményt, drága. Azt írtam: 'egyes lányok' Ez jelent néhányat. Én gyakran találkoztam ilyenekkel, nekem ez a tapasztalatom. Mellesleg meg a beképzeltet talán összekevered az egészséges önbizalommal, nem lehet? Aki tudja, hogy jól néz ki, miért ne legyen büszke rá, már ne haragudj?
2016. márc. 20. 19:21
 9/39 A kérdező kommentje:
alkoThassak
2016. márc. 20. 19:22
 10/39 anonim ***** válasza:
84%
és egyesek meg miért gondolják, hogy az jó nő, akinek nagy 'csöcse' meg segge van?? ugyanolyan hülyeségeket irkálsz, mint akiket fikázni próbálsz. amúgy én személy szerint leszarom az átlag férfiak ízlését, magamnak akarok tetszeni meg a barátomnak esetleg, aki szerencsére szintén nem ragadt meg azon a szinten, hogy csöcs + segg = nő.
2016. márc. 20. 19:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!