Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lány lehet még attól...

Egy lány lehet még attól szép, hogy nem egy modell alkat?

Figyelt kérdés

Utálom, hogy nem vagyok manöken stílusú lány. Molettnek születtem, és nem tudok tartósan fogyni (lehet, hogy csak a kitartásom nem elég, sajnos).

Az arcom és a szemem viszont sokak szerint nagyon szép, és úgy öltözködöm, hogy a túlsúlyom ne nagyon látszódjon. Persze, ez nem könnyű.

Szerintetek van rá lehetőség, hogy valaki így is szeressen?

Köszönöm a válaszokat előre is. ^^

2016. márc. 13. 13:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
persze attól még szerethetnek!
2016. márc. 13. 13:38
 2/10 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Lehet hát!
2016. márc. 13. 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem szebb ha valakin van mit fogni
2016. márc. 13. 13:41
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen, nekem pl. a husis lányok jönnek be. Vékonnyal meg csak nagyon különleges esetben jönnék össze. :D
2016. márc. 13. 13:48
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Persze hogy lehet szép :) mindenki szép a maga módján...egy csúnyácska embert is lehet szépnek mondani :D pont azért mert a szépség relatív. Amúgy nagyon sok normális alkatú vagy éppen egy kicsit teltebb él a földön az már a média hibája hogy azokat a madárcsontú hölgyeket mutogatják .
2016. márc. 13. 13:58
 6/10 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a pozitív kommenteket, megnyugodtam ezügyben. :) Szép napot mindenkinek!

2016. márc. 13. 15:54
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
azért nem mindegy, hogy van rajtad mondjuk 10 kiló plusz és arányos vagy vagy egy 100 kilós hájtömeg.. a molett mindenkinek mást jelent.
2016. márc. 13. 16:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Bár a kg szám elég magas, az elosztásom neméppen "átlagos" A mellbőségem sokkal többnek tűnik a hasamnál. A fenekem viszont kissé lapos, de nem zavar. Szerinted?
2016. márc. 13. 18:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem jól nézhet ki. :)

Főleg, hogy én alapból a ducibbakat szeretem, tehát még előnyös is, ha van rajtad mit fogni :)

2016. márc. 13. 18:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne. Jómagam is sokáig csúnyának tartottam magam, míg rá nem jöttem, hogy egyébként az emberek nem is látnak annak. Csak nem vagyok szokványos kinézetű :D de megtanultam ezt a magam javára fordítani és örülni annak, hogy nem vagyok genetikai tucattermék.
2016. márc. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!