Egy lány lehet még attól szép, hogy nem egy modell alkat?
Figyelt kérdés
Utálom, hogy nem vagyok manöken stílusú lány. Molettnek születtem, és nem tudok tartósan fogyni (lehet, hogy csak a kitartásom nem elég, sajnos).
Az arcom és a szemem viszont sokak szerint nagyon szép, és úgy öltözködöm, hogy a túlsúlyom ne nagyon látszódjon. Persze, ez nem könnyű.
Szerintetek van rá lehetőség, hogy valaki így is szeressen?
Köszönöm a válaszokat előre is. ^^
2016. márc. 13. 13:38
1/10 anonim válasza:
persze attól még szerethetnek!
3/10 anonim válasza:
Szerintem szebb ha valakin van mit fogni
4/10 anonim válasza:
Igen, nekem pl. a husis lányok jönnek be. Vékonnyal meg csak nagyon különleges esetben jönnék össze. :D
5/10 anonim válasza:
Persze hogy lehet szép :) mindenki szép a maga módján...egy csúnyácska embert is lehet szépnek mondani :D pont azért mert a szépség relatív. Amúgy nagyon sok normális alkatú vagy éppen egy kicsit teltebb él a földön az már a média hibája hogy azokat a madárcsontú hölgyeket mutogatják .
6/10 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a pozitív kommenteket, megnyugodtam ezügyben. :) Szép napot mindenkinek!
2016. márc. 13. 15:54
7/10 anonim válasza:
azért nem mindegy, hogy van rajtad mondjuk 10 kiló plusz és arányos vagy vagy egy 100 kilós hájtömeg.. a molett mindenkinek mást jelent.
8/10 A kérdező kommentje:
Bár a kg szám elég magas, az elosztásom neméppen "átlagos" A mellbőségem sokkal többnek tűnik a hasamnál. A fenekem viszont kissé lapos, de nem zavar. Szerinted?
2016. márc. 13. 18:42
9/10 anonim válasza:
Szerintem jól nézhet ki. :)
Főleg, hogy én alapból a ducibbakat szeretem, tehát még előnyös is, ha van rajtad mit fogni :)
10/10 anonim válasza:
Persze, miért ne. Jómagam is sokáig csúnyának tartottam magam, míg rá nem jöttem, hogy egyébként az emberek nem is látnak annak. Csak nem vagyok szokványos kinézetű :D de megtanultam ezt a magam javára fordítani és örülni annak, hogy nem vagyok genetikai tucattermék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!