1/12 anonim válasza:
Dobd le a ruhát mert ebből nem derül ki.
Hurry
2/12 A kérdező kommentje:
Hány kilónak saccoltok? 178 cm vagyok. :)
2014. dec. 11. 22:32
3/12 anonim válasza:
A ruhától tényleg nem nagyon látszik. Viszont rém ronda ez a blúz.
4/12 anonim válasza:
Te vagy a nő, akinek az a véleménye saját magáról, hogy túl vékony. Asszem 60 alatt van kilóban. Nem tudom amúgy, nem nagyon van mihez viszonyítani, ez nem egy egész alak, hanem csak egy törzs meg egy fél láb.
5/12 anonim válasza:
60 kg? Nem tudom... a ruha alá nem látok.
6/12 anonim válasza:
ötven-ötvenpár kg. sacc. ( látom ez a "mini3" kép, ezért még legalább 2 másik van. :) hátha akad egész alakos is )
7/12 anonim válasza:
Visszatérő képek kérdésünket látták.
8/12 anonim válasza:
Az elmúlt fél-egy évben nem készült rólad másik kép?
Egyébként én azt hittem idáig hogy a képen lévő nő legalább 30 éves (a ruha miatt), erre most kiderül hogy 16.
9/12 anonim válasza:
Ronda a ruhád, nagyon vékony vagy, de "modell alkat" azért közel sem.
10/12 anonim válasza:
Valami borzalom a ruha, nem is igazán lehet tudni, hogy milyen az alakod, de ez a kép alapján nem vagy modell alkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!