Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek azok, akik használ...

Szerintetek azok, akik használt márkás (MÁRKÁS mert ezen van a hangsúly) viselnek, miért teszik v teszitek?

Figyelt kérdés
Ez nem olyan rongyrázás féleség,hogy lássák mások mit viselek de nem telik rá vagy sajnálom ,mert másra nem telne ha megvenném teljes áron ?!
2016. febr. 14. 10:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Ha turiban márkás cuccot veszek az azért van, mert épp olyat fogtam ki, vagy mert a márkás cuccok sokszor minőségibbek és jobban néznek ki, mint a noname ruhák. Meg turiban amúgyse igazán találsz kínai vagy török noname ruhákat...Én nem tudom más hogy van vele, de én nem szoktam a ruhám cimkájét mutogatni az utcán embereknek, hogy lássák mi van rajtam...
2016. febr. 14. 10:49
 2/4 anonim válasza:

Gyereknek? Vagy miért van ebben a kategóriában? Én a gyerekruháknál az anyagot nézem, nem a márkát.

Felnőtt ruhákban szerintem sem azt nézik, hogy márkás, hanem csak tetszik nekik egyszerűen. De lehet, hogy valaki csak büszkélkedni akar, mindenütt vannak ilyenek, de nem hiszem, hogy általános jelenség.

Én nem szoktam turkálóban vásárolni, de csak azért, mert a közeli nagyon szűk, nem érzem ott jól magam. De: ha valamit leáraznak a Zarában vagy máshol, attól még megveszem, szóval a "megvenném teljes áron" dolog sem elég helytálló szerintem, amit írsz. Hiszen a sima boltokban is lehetnek brutális akciók, mégis megvesszük.:)

2016. febr. 14. 10:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Mit értesz márkáson? Amin hatalmas márkajelzés van? Mert amin nincs azt nyilván elsősorban a minősége miatt veszik meg.
2016. febr. 14. 13:28
 4/4 anonim ***** válasza:
nem hiszem, hogy túl sokan vannak, akik konkrétan azért járnak turiba, hogy ott majd jól kifognak egy márkás cuccot és utána villoghatnak vele. az ilyenek inkább kamu nike cipőt meg lv táskát vesznek a kínain. egyébként meg süt a hozzáállásodból az ostobaság és a lenézés. gondolom te is egy ilyen újgazdag, bunkó proli elkényeztett kislány vagy.
2016. febr. 14. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!