Valaki használt már ilyet? Eskimo Kids halolaj szirup?
Sziasztok
Valaki adott már ilyet a gyerekének?
Ha igen leirná a tapasztalatát?
Én most szeretném adni a lányomnak.
Állitolag jol hat az idegrendszerre és ugye sok benne a vitamin.
Meg még sok másra is jó.
Csak az érdekelne másnak bevált e??
Sokat hallottam arrol hogy beindítja a beszédet.
Igen használunk ilyesmit (nem pont ezt a márkát, de már ilyet is vettünk, nem ez a lényeg).
AZ én kisfiam már ovis.
Én látom, hogy használ, van értelme.
A testvérem kutatóbiológus (idegélettani területen, Nyugat-Európában)- nekem az ő véleménye is fontos és ő aztán szakember- ajánlotta mindenképpen, ahogyan a házi gyermekorvosunk is.
Nem a márka a lényeg, hanem az omega 3,6,9 család.
Most éppen a 100 darabos Rossmannban vásárolt 1*1 vitaday terméket esszük (nem halas szagú, ízű, zselés kapszula, a kisfiam simán megeszi, elrágcsálja), de volt már eskimo is, béres márka is.
Én az ár-érték arányt és az összetételt (a hatóanyagok mg-ban mikrogrammban kifejezett értékét) nézem és ha mindegy, akkor az akciósat veszem, 2-3 havonta pedig márkát váltok.
A kisfiam imádja a tutti-fruttis Eskimo Kids olajat, csak ajánlani tudom. Látványosan javult a koncentrációs képessége meg az olvasása is, ajánlani tudom!
K
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!