Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valaki használt már ilyet?...

Valaki használt már ilyet? Eskimo Kids halolaj szirup?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Valaki adott már ilyet a gyerekének?

Ha igen leirná a tapasztalatát?

Én most szeretném adni a lányomnak.

Állitolag jol hat az idegrendszerre és ugye sok benne a vitamin.

Meg még sok másra is jó.

Csak az érdekelne másnak bevált e??

Sokat hallottam arrol hogy beindítja a beszédet.

2015. szept. 22. 12:53
 1/3 anonim válasza:
Mi gyerekeknek való halolajból az izlandi Lysit szedjük, mert nincs benne semmi adalék, így persze az íze is eléggé "hal", de narancslébe keverve iható. Az Eskimót is kipróbáltuk egyszer, nem volt rossz, de végül a Lysinél maradtam. Minden jó minőségű halolaj jó, nekem azt mondta a doki, ill. hogy nézzem meg, hogy honnan van a hal, amiből készítették, mert hogy állítólag még nagynevű cégek is dolgoznak Kínából vett hulladék halból, persze nem tudom, ez igaz-e.
2015. szept. 22. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Igen használunk ilyesmit (nem pont ezt a márkát, de már ilyet is vettünk, nem ez a lényeg).

AZ én kisfiam már ovis.

Én látom, hogy használ, van értelme.

A testvérem kutatóbiológus (idegélettani területen, Nyugat-Európában)- nekem az ő véleménye is fontos és ő aztán szakember- ajánlotta mindenképpen, ahogyan a házi gyermekorvosunk is.

Nem a márka a lényeg, hanem az omega 3,6,9 család.

Most éppen a 100 darabos Rossmannban vásárolt 1*1 vitaday terméket esszük (nem halas szagú, ízű, zselés kapszula, a kisfiam simán megeszi, elrágcsálja), de volt már eskimo is, béres márka is.

Én az ár-érték arányt és az összetételt (a hatóanyagok mg-ban mikrogrammban kifejezett értékét) nézem és ha mindegy, akkor az akciósat veszem, 2-3 havonta pedig márkát váltok.

2015. szept. 23. 15:51
 3/3 anonim válasza:

A kisfiam imádja a tutti-fruttis Eskimo Kids olajat, csak ajánlani tudom. Látványosan javult a koncentrációs képessége meg az olvasása is, ajánlani tudom!

K

2016. okt. 10. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!