Amikor gyermeked használt dolgait árulod akkor többet engedsz egy olyan vevőnek aki többmindent elvisz?
Általában akkor szokott valaki 15-20 ruhát elbinni, ha 1 ft-ról indul az aukció és kb. annyinál is marad.
Nálam általában csak 1-1 dolgot visznek, vagy csomagban feltett dolgokat. Nem tudom, mit mennyiért árulsz, de én igyekszem alacsony árat megadni - így aztán engedni se nagyon szoktam...persze attól is függ, mennnyire akarok "megszabadulni" tőle...
Nyilván többet engedek.
Nekem van egy csaj, aki rendszeresen vesz tőlem, egy óriás zsák ruhát adok neki hogy válogasson belőle, elmondom hogy db-ja mennyi. Mivel tudom hogy sokat vesz, így a darabar is nagyon kedvező. A vége pedig mindig az, hogy az egész zsákot elviszi, beszorozzuk a db-ot az árral, ami kijön a végén, abból jó sokat engedek ilyenkor. Nalunk 60-70 db ruharol van szó.
Szerintem a végén mindenki jól jár, ő nyilván azert, mert a végén nagyon olcsóra jön ki a darabar, én meg azért, mert az összes ruhatol sikerül megszabadulnom, így nem kell tovább tarolgatni.
Aki csak 1-2 db-ot visz, ott nem engedek.
Aki viszont "régi" vásárlóm, többször is vásárol nálam, nagyobb tételben, ott általában lefelé kerekítek. Pl. 4200 Ft-nál csak 4000 Ft-ot kérek. Vagy ha 3800 Ft jön ki, felajánlok még valamit (body, póló, vagy választhat még valamit a fenn lévő dolgokból) és akkor kikerekítem.
Eddig ez teljesen bevált, van két-három anyuka, aki szinte várja, mikor teszek fel több holmit. De van olyan ismerősöm is, aki örökbefogadásra vár, neki a teljes készletemet megmutattam, nagyjából elmondtam, mit mennyiért adok, és válogatott.
Adok-veszek csoportokban hirdetek csak, nekem a Vatera és társai nem szimpatikusak, ha sokáig nem adsz el semmit, elveszik a pici haszon is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!