Használt játékot érdemes árulni, vagy adjam be vhová adományként?
ezek nem használt játékok, hanem elhasználódott játékok.
szerintem se add el őket, hanem vidd be a közeli máltaiakhoz vagy a védőnőhöz, kell-e esetleg ott valakinek, akik szegények, vagy csak úgy a védőnői váróban elfogadható lesz-e, de előtte azért javítsátok meg őket.
vagy egyszerűen tedd a kuka mellé, ott is rátalál, aki akar!
Törött, szakadt játékot ne adj adományba se. Dolgoztam a Máltásoknál régebben, és egyöntetűen mindenkinek tele volt a bugyra azzal, amikor valaki a szemetét hozta be "adományként". Az ilyen játéknak az sem örül, aki nagyon szegény, hidd el. Nem az a baj, hogy használt, hanem az, hogy konkrétan már elromlott/tönkrement. Mindegy, hogy eredetileg drága volt, most már akkor is értéktelen.
Szerintem is tedd ki a kuka mellé, ha esetleg valakinek így is kell, ott meg fogja találni.
Nekem sajnos a nagymamám például mindig megtalálta az ilyesmit, hozott már a fiamnak kuka mellől mesekönyvet, mert hát jó az még, nehogy már ki legyen dobva :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!