Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Használt játékot érdemes...

Használt játékot érdemes árulni, vagy adjam be vhová adományként?

Figyelt kérdés
Ilyesmire gondolok, hogy drága Schleich ló, de kitört a lába, vagy eltépett és megragasztott leporello stb.
2015. dec. 30. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dobd ki. Ki örülne olyan ajándéknak/adománynak, ami selejtes, szakadt...stb.
2015. dec. 30. 15:15
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

ezek nem használt játékok, hanem elhasználódott játékok.

szerintem se add el őket, hanem vidd be a közeli máltaiakhoz vagy a védőnőhöz, kell-e esetleg ott valakinek, akik szegények, vagy csak úgy a védőnői váróban elfogadható lesz-e, de előtte azért javítsátok meg őket.

vagy egyszerűen tedd a kuka mellé, ott is rátalál, aki akar!

2015. dec. 30. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Törött, szakadt játékot ne adj adományba se. Dolgoztam a Máltásoknál régebben, és egyöntetűen mindenkinek tele volt a bugyra azzal, amikor valaki a szemetét hozta be "adományként". Az ilyen játéknak az sem örül, aki nagyon szegény, hidd el. Nem az a baj, hogy használt, hanem az, hogy konkrétan már elromlott/tönkrement. Mindegy, hogy eredetileg drága volt, most már akkor is értéktelen.

Szerintem is tedd ki a kuka mellé, ha esetleg valakinek így is kell, ott meg fogja találni.

Nekem sajnos a nagymamám például mindig megtalálta az ilyesmit, hozott már a fiamnak kuka mellől mesekönyvet, mert hát jó az még, nehogy már ki legyen dobva :/

2015. dec. 30. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kuka. A törött játékot adománynak is gáz adni, nemhogy eladni.
2015. dec. 30. 16:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Használt, de jó állapotút lehet adományozni, eladni, de töröttet ne adj adományba, az kuka.
2015. dec. 30. 17:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Ugye most viccelsz? Törött, szakadt játékot eladni? Ajándékba adni meg bunkóság, bocs.
2015. dec. 30. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Töröt,szakadt,rossz játékot,a kuka mellé,szoktak tenni.nem eladni.
2015. dec. 31. 06:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!