Valaki adna a gyereke szájába, használt rágókat és cumisüveget?
én nem, de sok ilyen hirdetést látok.
biztos, hogy vannak olyan szülők akik, megveszik és nagy segítség nekik, hogy olcsobban hozzájutnak a rágókákhoz. de ha azt veszem a nagy fiam játékait elmostam, elfertőtlenitetem és azzal játszik a kicsi. szóval megfelelő tiszitással, oda lehet adni.
Nem szívesen.
4 gyerekem van. Rágókából volt olyan amit a legkisebb megörökölt, de azt a nővérkéje nem igazán használta.
Cumisüveg volt olyan ami öröklődött, de magát a fejét cseréltem.
Nem. De hogy öszinte legyek nem hinném, hogy ezen annyit lehetne spórolni, akkor meg mi értelme a használtnak? Pár cumisüveg meg egy rágóka pár ezer ft, nem kell belölük 10 db.
Azt megértem, ha hasznàlt babakocsit, kiságyat, pihenőszéket vesz vki, ott tényleg sokat lehet spórolni egy újhoz képest, de ebben nem látom a logikát.
most megint ez a kérdés? tegnap előtt ugyanebből volt jó kis vita. Unokatesók rágókáit és cumisüvegeit használja a lányom. Kifertőtlenítettem, használtuk, egy idővel a gumi elkopott lecseréltem, az üveg azóta is megvan. Köszöni szépen, 1,5 éves és még nem volt beteg.
Idegentől ha vennék cumisüveget lecserélném a gumis részét. Rágókát nem vennék használtan mert kb. 200 Ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!