Mit csináljak? Bármilyen tanács?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok, 170 cm és 50 kg. Régebben kifejezetten sovány voltam, most inkább vékony, karcsú. Viszont vissza vagyok maradva fejlődésben, fél éve kezdtem nőiesedni felül. A csípőm kiszélesedett, kikerekedtem deréktól lefele, de zavar a pici mellem.
Próbálok hízni, de sokszor csakúgy elfelejtek enni, vagy ha eszem is, akkor is gyümölcsöket minden mennyiségben.
Étvágygerjesztő? Vagy mit csináljak? (egésznapos suliba járok, és van, hogy egy nap 2-3x van időm enni, és azok közül is csak egy normál méretű, tápláló)
Sokszor a reggelit is kihagyom, mert nem kívánom olyankor az ételt, hányingerem van.
Szóval hízási tanácsok? :D spenótot spenóttal?? :))
2016. jan. 28. 18:48
1/1 anonim válasza:
Normális, egészséges étkezés mindenképp kell ahhoz hogy normálisan fejlődj, a reggeli meg a legfontosabb, szóval ne hagyd ki sose. Szedj multivitamint, az általában meghozza az étvágyat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!