Tanács és vélemény kéne, bármilyen kommentet elfogadok. Tuda valaki segíteni?
Egyszer nekem is volt hasonló traumám (egy autó ütötte el a barátomat az orrom előtt, amikor vártam, hogy visszajöjjön a kerthelyiségbe, egy étteremnél. Ő csak kiugrott a kocsihoz és jött volna vissza. Megúszta egy agyrázkódással, de borzasztó volt látni) Szóval megértelek, el tudom képzelni, hogy milyen érzés. Utána én sokszor álmodtam, hogy elütik és nem éli túl, kettészakad, és sokszor ébredtem leizzadva, remegve. Borzasztó időszak volt. Én nem tudtam feldolgozni egyedül, egy pszichológus segített a beszélgetéseinkkel, tanácsokat adott, hogyan próbáljam meg uralni a gondolataimat, ha rém-álmodok és felébredek rá.
Próbálj meg te is segítséget kérni és kapni (de ne fogadj el gyógyszereket, mert bár divatos mostanában a pszichiátereknél, de az nem fog segíteni, csak egy rakás függőséget okozhat és egy csomó mellékhatást)
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!