Egyet értetek azzal, hogy aki ide kiír kérdést, annak az anonimitás miatt bármilyen kommentet lehet küldeni?
Sok itt troll.
És tényleg írhatsz bármit, ha anonim vagy.
Ne keresd itt a logikát. Bőven elég volt kb 1 hónap nekem, hogy rájöjjek, ez a honlap szinte káros. Aki itt akar "szocializálódni", az egy elég ferde képet kap az emberekről. Itt mindenki mindent tud, a kérdezők igazából nem is normális kérdéseket tesznek fel: "Ugye, hogy minden nő ri-anc?" és társai.
A kommentelők kötekednek, na és a pontozás... lesz-rom, mert semmi sem múlik a százalékon, de nekem elég visszatetsző, hogy piros kéz általi halálra ítélnek a minutumban, hogy le mered írni a véleményedet, és ez eltér az övéktől. Akkor te már hülye vagy, szemét, és semmit sem tudsz. Pedig a kérdésre válaszoltál, de az akkor sem jó.
Eleinte segíteni akartam, de nem érdemes.
Tisztelet a kivételnek.
Én azzal értek egyet, hogy ha provokálod a népet, megérdemled, amit kapsz érte. Ez van.
Ha nőt versz, akkor egy utolsó senkiházi véglény vagy, nem férfi és nem is ember.
A provokatív kérdésedet pedig jelentettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!