Pattanás megszüntetése arcon? Bármilyen tanács, krém jöhet!
Én Aknesolt használok és az jó:)
Próbáld ki te is. Gyógyszertárban lehet kapni 8-900 ft-ért:)
Én kb. 13-tól 25 éves koromig szenvedtem a ragyákkal. Bőrgyógyászon át a gyógyszertári és a drogériai termékeken át a házi prakititákig és a vértisztió teákig MINDENT kipróbáltam. Nem használt semmi. Aztán egyszercsak besokalltam és eldöntöttem, hogy kész, vége, semmilyen vegyszert (vegyszart) nem kenek többet magamra, az arcomat csakis tiszta csapvízzel mosom! Láss csodát, néhány hét alatt látványos változáson ment keresztül a bőröm, kitisztult, eltűntek a hegek, azóta csak egy-egy patti jön elő. Ennek lassan egy éve. Nekem meggyőződésem, hogy a pattanás elleni készítmények ragyásítják a bőrt, hogy még többet és többet vegyél belőlük! Próbált ki, hogy pár hétig csak vízzel mosakodsz! Szerintem meg fogsz lepődni! :)
25/L
Szia!
Nekem ugyanilyen ratyi bőröm van, de már sokkal jobban karban tudom tartani, mint régen. Nekem a Vichy Normaderm hidratálója és géles lemosója segített, vagy ha ez nem hat, tudom ajánlani még az Ilcsi féle feketeszappant is.
ma 10:58: én ugyanezt tudom csak mondani. :)
Ami nekem még segített, hogy kajákra is figyelek: kevesebb lisztes, cukros, erősen fűszeres, zsíros, stb. dolgok. Nekem bevált, illetve a napoztatás se rossz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!