Nem lene bajom belole?
164
44
Ha még nem vagy nőies, akkor ez nem vészesen sovány, ha szerinted tényleg azon múlik a közérzeted, hogy fogyj egy picit, akkor egy pár kilót lehet, de 40 alá ne menj.
Ha elkezdtél nőiesedni, tehát nem kislány alakod van, akkor meg nehogy fogyj, mert így is borzasztóan sovány vagy.
Valahogy úgy a legegyszerűbb nézni ezt, hogy kiállnak-e a csontjaid, a bordádat nézd főleg, de kulcscsontot, csípőcsontot is lehet, ha meg már pl. a combodon is átüt a csont, akkor véged van, az már anorexia.
Akkor szerintem inkább csak tartsd a súlyod, mert a hajad, a bőröd, az érzelmi és mentális állapotod bánhatja, ha alultáplált vagy, nem csak az anorexia a kockázat, hogy majd egyre lejjebb akarsz fogyni vagy nem lesz semennyi étvágyad.
Ha nagyon fogyni szeretnél, akkor próbáld lassan és figyeld, hogy jelez-e a tested, hogy baj van, változik-e bármi, hullik a hajad, gyenge, fáradt vagy-e, ilyesmik. Illetve, hogy nem leszel-e érzékenyebb, hisztisebb, sírósabb. Ha ilyesmit tapasztalsz, azonnal állj le, mert baj lehet belőle.
Koszonom:)
Hat regebben volt amikor 1 nap egyszer ettem (erzelmi okok miatt) most mar ra vagyok szokva hogy nem eszek normalisanXD Ne annak vegyetek hogy otthon nem kapok kajat szidnak is hogy nem eszek normalisan csak en igy szoktam meg.De van amikor megeszek egy szedvicset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!