Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Parkolhatok tarsashaz ele?...

Parkolhatok tarsashaz ele? (oda ahol nem is en lakom). Lehet bajom belole?

Figyelt kérdés
A helyzet az hogy ahol en vagyok mivel keson erek haza mar minden hely foglalt (utcan parkolas). Szerintem koztuk is van olyan aki mashonnan parkolt ide.
2015. aug. 13. 12:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha közterület akkor igen. Ha magánterület akkor nem.
2015. aug. 13. 12:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Szerintem koz. Maganteruletnel kell lennie tablanak hogy az maganterulet?
2015. aug. 13. 12:12
 3/5 anonim ***** válasza:
De ott kellene. bár nálunk van olyan, hogy egyik irányból magán, másikból bemehetsz. Én fogorvoshoz megyek, akkor oda parkolok, mert ingyenes, vendégségbe is mehetnék, ahhoz az ott lakóhoz akit hazavittem, szerintem nem vizsgálja rendőr, hogy rendzsámot beírja, és megnézi, hol lakik. Főleg, hogy lehet más néven is, aki máshol lakik, de nem ő használja...
2015. aug. 13. 12:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha a várakozóhely része az útnak (Útnak, nem úttestnek), akkor az semmiképpen nem magánterület.

A társasház lehet mondjuk olyan, hogy nincs bekerítve, s parkolóhelyet alakítottak ki. Oda nem állhat bárki. Telekhatáron belül van.

2015. aug. 14. 23:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Pedig tobbszor voltam tarsashaz parkoloban. Lehetek barki vendege is, sose szolt senki
2015. aug. 14. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!