Tegnap kaptam egy lanyrol nehany meztelen kepet. Elkuldtem neki h tud e rola es hogy az o kepei-e. Erre most fel akar jelenteni. Lehet belole valami bajom? A lany kkskoru es enis es a kepeket rajta kivul nem kuldtem el senkinek
Szépen megmondod a leányzónak, hogy kitől kaptad a képeit. Aztán jelentse azt az illetőt fel. Utána meg szálljon magába, hogy mikor, hol csinál pucér fotókat magáról.
Felismerhető a képeken?
18 év alattiakról tilos, még az illető beleegyezésével is erotikus jellegű képeket birtokolni.
Az, hogy átküldte neked, csak saját magát veszélyeztette vele, mert nem elég, hogy birtokolta, de még terjesztette is. Ha te rá tudod bizonyítani, hogy tőle kaptad (üzenet, facebook, stb), akkor teljes mértékben ő lesz érte a felelős.
Ha a csaj fel akar jelenteni, akkor nyugodtan feljelenthet, de bebizonyítható, hogy nem te vagy a forrás.
Haver, akkor a legjobb barátod egy igazi méretes f.asz. Emberekről nem terjesztünk pucér képeket a tudtuk nélkül, ez kur.va nagy szemétség, a privát szféra olyan szintű megsértése, amihez csak az igazi pö.csök folyamodnak.
Ha ő is fiatalkorú, akkor nem kerül börtönbe, viszont kapni fog egy kiadós leb.as.zást, amit meg is érdemel. Neked meg nem biztos, hogy ki kéne tartani egy barát mellett, aki ilyeneket csinál, azt pedig főleg nem érdemli meg, hogy te tartsd a hátad miatta.
Inkább szólj a csajnak, hogy honnan van a kép, a haveroddal meg közöld, hogy a csajnak joga van tudni, hogy valaki ilyen képeket terjeszt róla, és örüljön neki, hogy most bukott le ilyenekkel, ha felnőttként lépi ezt meg, nagyon durva következményei lennének. Inkább most tanulja meg, hogy ilyet nem csinálunk, és akkor nem lesz baja később.
"az illeto az egyik legjobb baratom"
- Mellette egy patkány. És madarat tolláról, embert barátjáról. Biztosan védeni akarod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!