Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ha lett baja a kocsinak lehet...

Ha lett baja a kocsinak lehet vmi bajom belole?

Figyelt kérdés
Biciklivel voltam. El akartam kanyarodni balra. Nem jeleztem a kezemmel. Es nekem jott egy auto. Aztan igy egymashoz simulva mentink tovabb majd elestem. Nm lett bajm. Autonak nem thdom lett e baja. Mondtam h jol vagyok gyorsan elmentem
2016. jan. 19. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy valaha is megtalálna,vagy egyáltalán keresne. Meg nem szeretne ügyet senki abból hogy elütött egy bicajost még ha elvileg nem is az autós a hibás.
2016. jan. 19. 17:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Attol felel higy meglat valahol aztan leszolit...kis varosba lakok
2016. jan. 19. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Tanulj meg írni, de még fontosabb indexelni. Hátranézel, kirakod a kezed, és mész. Ha éppen valaki elkezdett előzni, akkor lassítasz és ha kell megállsz a kereszteződés előtt.
2016. jan. 19. 19:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Amúgy szinte nulla az esélye hogy bármi lesz belőle, legalábbis hivatalos úton nem. Ha akkor kihívta volna a yardokat, te meg elmész akkor viszont kapnál rendesen az arcodra, hogy elhagytad a helyszínt balesetokozás után.
2016. jan. 19. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!