Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Utálom a melleimet. Mit...

Utálom a melleimet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Alapvetően jó alakom lenne, elégedett lennék magammal, ha a melleim nem lennének olyanok, amilyenek. Kicsik, és ráadásul még lógnak is. Emiatt nagyon gátlásos vagyok és szégyenlős, fürdőruhát nem merek felvenni 13 éves korom óta. Már a műtétre is gondoltam, csak sajnos egyrészt drága, másrészt pedig majd valamikor szeretnék gyereket is. Ennek ellenére szerintetek érdemes lenne mégis belevágni? Volt már valaki ilyen helyzetben?

2015. dec. 30. 23:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem meg az a legjobb, ha elmész egy plasztikai sebészhez konzultálni, és vele megbeszéled, hogy mit szeretnél, és ő pedig megvizsgál, majd elmondja, hogy ezt a célt hogyan tudnád elérni!

Én megértelek, ha zavar, én is megcsináltattam anno, nem nagyot, teljesen természetes lett, azóta szültem is, semmi gond nem volt vele, simán tudtam szoptatni is.

Üdv!

2016. jan. 4. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!