Utálom a melleimet, mert túl nagy! Mit tehetek ellene?
Nem tudom hány éves vagy és mit jelent az, hogy nagy, de van aki biztos irigyel érte...
Nekem is nagyok a melleim, szinte sehol nem kapok rájuk méretet, vagy az is tízezrekbe kerül(kínai piacon nem is tudok venni azokból a szépekből amik tetszenének, mert nincs ekkora :( ), vagy ha van az is tré, nagymami stílusú, plusz fáj a nagysága miatt a hátam is. (DDvagyE kosár) Sokáig én is utáltam, de hidd el, a pasim azt a "két" testrészemet szereti rajtam a legjobban. :) A pasik nem a deszkákat szeretik! Szeresd meg te is, légy rá büszke, és gondolj bele, hány nő irigykedik rád, mert nekik orvosi (fájdalmas és veszélyes) beavatkozásra van szükségük ahhoz, hogy nagyok legyenek. Nem láttam még olyan pasit aki nem csorgatta volna a nyálát egy nagyobb "kirakatban tartott" mell után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!