Hajmosás közben megégettem forró vízzel a fejbőröm, nem vettem észre hogy forróra van tekerve, mit tehetek hogy ne fájjon?
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 20:08
1/5 anonim válasza:
Legközelebb figyelj oda.Szerintem ha egy kicsi hideg vizet engedsz rá múlni fog!
2/5 anonim válasza:
Áhh, még olvasni is fájt :(
Vegyél i a fagyasztóból valami fagyottat és hűtsd. Legjobb lenne kenni, de nem tudom hajas fejbőrön hogy lehet megoldani.
3/5 A kérdező kommentje:
megpróbálom egy kis hideg vízzel enyhíteni, egyébként lehet belőle baj? mármint fejen való égésnek?
2014. jún. 3. 20:19
4/5 anonim válasza:
Max kis hámlás majd pár nap múlva.
Kíméld, és ne használj semmi vegyszert rá (hajáplók, hajlakk, stb).
5/5 anonim válasza:
Azért én megnézetném háziorvossal vagy bőrgyógyásszal, mert mivel sérült a hámréteg, akár valami baci is bekerülhet. Szerintem. Lehet adna is rá kenőcsöt. Inkább nézesd meg a biztonság kedvéért. Jobbulást azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!