Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tehetek eros izzadas ellen?

Mit tehetek eros izzadas ellen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! van egy problemam... nagyon erosen izzadok

telen is nyaron is ha meleg van ha hideg omlik rolam..

Probaltam a gyogyszertarban kaphato kis ecsetelot nem hasznalt,kolonbozo sprayket deo-kat mindent:( de nem hasznal.. naponta min 3-4x furdok..

Elhizva sem vagyok (165/55) es olyan ego hogy dolgozom es a homlokomrol folyik a viz amig masnak nem a honomalja is,hatam is..........mit tudtok javasolni? nem tudok 1 normal ruhat sem felvenni mert rogton "vizes" leszek.. :( Ha elmennek szorakozni felveszek vmi normal ruhat + smink a ruhan latszik a sok izzadsag folt + meg a sminkem is elfolyik a hajam meg....... mintha nem mostam volna hajat 2-3 hete :( mit tudtok javasolni?

2014. jún. 11. 11:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy betegség is lehet hyperhidrosis a neve. Orvossal beszélj erről.
2014. jún. 15. 13:17
 2/2 Deena Blonde válasza:

Szia!

21 éves nő vagyok és én is ilyen problémával küzdök, csaknem 12 éve. Ezt a kóros izzadást szaknyelven hiperhidrózisnak nevezik (ennek is van rengeteg fajtája). Sajnos nem sok orvosilag elismert gyógymód van a betegségre. Ajánlanak különféle izzadásgátlókat, de hát könyörgöm azt a hátadra nem tudod felkenni. Meg akkor az milyen kevés ideig lenne elég? Hintőpor? Áh, na hagyjuk! Lehetőség van botoxos kezelésre, ami rohadt drága. Homeopátiás készítményekkel személy szerint nem mertem kísérletezni. Küldtek jobbra-balra, nőgyógyász, belgyógyász, bőrgyógyász stb. A problémám nem oldódott meg. Több hónapos keresgélés, erőfeszítés után rátaláltam a ZSÁLYATEÁRA!!!!!! Csak ajánlani tudom! Ne ijedj meg az ízétől, mert elég kesernyés, de mézzel édesítve napi 4 dl-t ki lehet bírni! ;) "Izzadás-szabályzó hatású: a zsálya egyik különleges tulajdonsága, amely a gyógynövények között is egyedülálló, hogy csökkenti az izzadást. Számos vizsgálat kimutatta, hogy a zsálya az izzadékonyságot akár 50 %-ban is visszaszoríthatja, a legerősebb hatását fogyasztása után 2 órával fejti ki." Emellett még számos betegségre, emésztőrendszert is rendbe teszi, antibiotikumos hatása van, vértisztító.. és még sorolhatnám! Az én izzadásom stressz alapú, DE ha leviszem pl. a szemetet az utca végébe, mire visszaérek ledobott a víz, tehát kisebb megerőltetésre is megindulnak az idegesítő cseppek. De a zsályatea használt! Lehet az izzadásod hormonalapú. Ha szedsz fogamzásgátlót okozhatja az is. Először fel kell mérned, hogy mikor izzadsz leginkább. Neten is nagyon sok hasznos dolog fenn van ezzel kapcsolatban! Jó keresgélést! Remélem tudtam segíteni! Szép napot! :)

Üdv: Deena Blonde

2014. júl. 29. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!