Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Utálom a melleimet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Utálom a melleimet, mert.

Figyelt kérdés
Szóval túl nagyok, iszonyú kellemetlenül érzem magam miattuk. Sajnos anyai ágon öröklődött ez és műtétre menni meg félek, de szerintem sosem lesz ezek miatt egy normális párkapcsolatom sem. Mindenki csak ezeket látja bennem, aztán ennél meg is állnak. Van valaki hasonlóan? Mennyire kockázatos egy mellkisebbítés és mennyibe kerül?
2013. aug. 7. 22:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mit jelent a nagy?
2013. aug. 7. 22:30
 2/16 anonim ***** válasza:
65%
Hány éves vagy és a kedves mama?
2013. aug. 7. 22:31
 3/16 anonim ***** válasza:
Keress normális, visszafogott srácokat.
 4/16 anonim ***** válasza:
hát nem tudom ha nekem ekkora lenne valószínűleg ki is használnám ezt ha érted mire gondolok! L :D
 5/16 anonim ***** válasza:
Ne piszkálgasd csak! Örülj nekik! :)
2013. aug. 7. 22:32
 6/16 anonim ***** válasza:

Kézrátétellel nem csak mellnagyobbítást, hanem mellkicsinyítést is vállalok.

Viccet félretéve keress fel egy plasztikai sebészt, ő tud adekvát válaszokat adni a kérdésedre. De az biztos, hogy nem olcsó a műtét, és mint minden altatásban végzett műtétnek ennek is megvannak a kockázatai.

De pontos válaszokat csak plasztikai sebésztől kapsz.

2013. aug. 7. 22:34
 7/16 A kérdező kommentje:
18 vagyok. És ahogy idősödöm csak egyre jobban ezt veszem észre...az a baj, hogy a visszafogott fiúk nem közelednek hozzám, mert "túl nagy falat"-nak gondolnak, de az ilyen parasztabbak, azok meg állandóan nyúznak. Már nem bírom ezt tovább, nem tudok így élni nyugodtan :(
2013. aug. 7. 22:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Neked kell lépni feléjük. Nem reménytelen.
2013. aug. 7. 22:38
 9/16 anonim ***** válasza:
18%

te most bizos azt várod hogy a kismellűek itt rinyáljanak hogy igazából ők a szerencsétlenek.

szerintem te igazából büszke vagy a melleidre,igaz?

írd meg privibe, nem árulom el itt ha igazam lesz megigérem.

2013. aug. 7. 22:45
 10/16 anonim ***** válasza:
Örülj neki:) Amúgy ne műtesd meg, a nagy mellek jók. A visszafogott fiúkhoz menj oda, ismerkedj, én pl nagyon örülnék. Egy mellméretet, és képet tudsz küldeni privátban? (nem kell szexi kép, csak amin kb összességében látszol) 21/F
2013. aug. 7. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!