Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a melleimet. Más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a melleimet. Más is van így ezzel, vagy ez csak egyéni defekt?

Figyelt kérdés

Komolyan, D kosaras melltartóm van és abból is csak sportot merek hordani, hogy legyen valami tartás és ne lötyögjenek össze-vissza. Nem tudok egy csinos ruhát vagy egy szép blúzt fölvenni, mert ami már nem feszül mellben az máshol lóg rajtam mint a zsák. Úgy irigylem a barátnőim B kosarát, bezzeg ők sírnak, hogy jajj nincs mellük... Bár nekem lenne olyan. A fiúk is mindig beszólogattak miatta, bár most talán már kevésbé. Próbálom valahogy összenyomni szorosra húzott melltartóval, de nem sokat ér. :/

Néhány éven belül, ha lesz elég pénzem, biztos megcsináltatom, de addig is valahogy el kell viselnem. Szeretnék kapcsolatot is, de kb nulla az önbizalmam. Mire meg végre normálisan nézek majd ki, már 30 körül leszek, olyankor meg már hol találnék olyan férfit aki nem rak ki, ha megtudja, hogy még sose volt senkim?

Bocsi hogy itt regényt írok, csak úgy elkeseredek mindig ha erre gondolok. :(

2014. szept. 4. 12:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, el normális férfi el fogja fogadni az amilyenek a melleid, és szerintem nincs is velük semmi gond csak te látod olyannak. Ez elég gyakori jelenség a nőknél, változtatni amúgy sem lehet rajta (max műtéttel) szóval szerintem fogadd el. Az igazi mindig jobb mint a mű..
2014. szept. 4. 12:50
 2/12 anonim ***** válasza:
Nekem adhatnál belõle :D
2014. szept. 4. 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Más is van ezzel így.De ha neked csak a méretével van bajod,addig örülj.

Egyébként jó lenne,ha nem sportmelltartót hordanál, mert elkezdenek majd ereszkedni a melleid, és mégjobban megutálod őket. Tehát válassz inkább kényelmes,méretben megfelelő melltartót.

Ja és magadnak ártasz,ha utálod a melleid.

2014. szept. 4. 12:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyéni defekt, mi nem utáljuk a melleid!
2014. szept. 4. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem arányosan telt volt, szép, aztán hirtelen sokat fogytam, még fiatalon, most csúnya, csíkos, kicsi és lóg. Utálom, zavar, szégyellem, de ez van sajnos. Műtétre nem telik, de nem is engedném vagdosni magam csak azért, hogy másnak megfeleljek. Ha létezik a nagy Ő, elfogad, ahogy vagyok, ha nem, leszarom:D
2014. szept. 4. 12:56
 6/12 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, azok is akik válaszoltak és azok is akik üzenetet írtak. De mindenek előtt magamnak szeretnék tetszeni, szeretném, ha egy magabiztos lány nézne rám a tükörből (bár gondolom ezzel sokan vannak így). Volt pár nyamvadt próbálkozásom a kapcsolatok terén, de képtelen vagyok elengedni magam, folyton csak azon kattogok mit gondol a másik. Ilyenkor is mindig oda lyukadok ki, hogy biztos jobban tetszenék neki egy csinos ruhában/fölsőben (amit ugye nem igazán tudok fölvenni), mint pólóban meg pulcsiban.
2014. szept. 4. 13:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Még nem találkoztam olyan nővel, aki elégedett lett volna a melleivel. Fura, sosem értettem ezt. Pedig mi férfiak imádjuk a női melleket, bármilyenek is!:)

Egy időben teszteltem is ezt, mert nem hittem el. tetszőleges nővel beszélgetve hirtelen megkérdeztem tőle: "Neked túl kicsi vagy túl nagy a melled?" 98%-uk ahelyett hogy elküldött volna az k* anyámba (én ezt vártam), gondolkodás nélkül választott az opciók között...

2014. szept. 4. 13:04
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Ezt csak te tudod lerendezni magadban, bár tudunk segíteni visszajelzéssel. A probléma a melleiddel valójában csak a te fejedben létezik.

Szerintem nincsen olyan ember aki valamivel ne lenne elégedetlen magán, és ne mondaná, hogy XY részem lehetne másmilyen. Csak ne lovald bele magadat.

A probléma tehát a fejedben létezik, és gyanítom azért erősödött meg ez benned, mert sok a tiéddel nem azonos példát látsz itt-ott, reklámokban, magazinokban, stb...

A mell probléma ugyanolyan nálad, mint a fiúknál a pénisz probléma. Tele szokott lenni vele ez az oldal, napi pár ilyen tuti van. Én heti szinten kapok mellről, és punciról is képet, hogy "szép e", és "biztosan jó e", "nem undorító?". És nem győzöm elmondani, hogy semmi baj nincsen vele.

Szóval akkor fogod a tükörben az önbizalmat látni, ha megérted, hogy valójában nincsen probléma.

Tudod? "Nincsen kanál..." ;)

2014. szept. 4. 13:07
 9/12 anonim ***** válasza:
Így elolvasásra imádom a melleidet!!!
2014. szept. 4. 13:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Mutatnál képet?

Mert szerintem nincs probléma, de ezt ugye csak kép alapján lehetne megmondani.

2014. szept. 4. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!