Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Egyéni véleményeket szeretnék, nektek meik a fontosabb?
Figyelt kérdés
fiuk,érdésem lenne a következő:
mi a fontosabb,hogy egy lánynak szép alakja legyen formás mell jó fenék kockás poci.
avagy:szép arc szem formás száj stb?
2009. jún. 12. 21:15
1/8 anonim válasza:
Ezekből ami fontos, az a szép alak (értsd némileg ívelt alak, ami vékonykáknál is előfordul, de kevésbé véknyak előnnyel indulnak e téren) és a szép arc (itt értsd, érdekes, nem szokásos, fura arc a legnyerőbb, ami lehet első ránézésre nem is tűnik szépnek, de az illető szemeivel együtt egyszerűen elbűvölő). A mellnek legyen természetes tartása. Kockás poci nem szempont... S a sorrend: holtversenyben: arc és alak, aztán a többi részleteiben.
2/8 anonim válasza:
Figyelj, ha szép az alakja, és nem egy ocsmány, ragyás, csernobili menekült, mutáns arca van, hanem olyan tűrhető(nem pattanásos, stb.) akkor ok az első variáció.
A második: Ha formás az arca de nyaktól lefele 400 kg, és kövér, akkor nem jó.
Szerintem inkább az arca legyen szép, és kis uszógumi, fenék, has. Nekem az arc az dominánsabb. Meg persze a test zsírból le lehet adni, fogyni.:)
3/8 anonim válasza:
Nekem először:szép arc, aztán: szép alak (amibe számomra a kockás has nem tartozik bele)
4/8 anonim válasza:
formás popsi,nem kocka,hanem szexi has, jó kis combikák,aranyos száj+szem+ajkak
5/8 anonim válasza:
Hmm... szép popsi, kis poci, (de nem nagy)!. szép arc, kedves vicces megértő röviden ennyi.
6/8 anonim válasza:
Ha ez a két lehetőség van, akkor a második. Szép arc, szem, száj. De azért ne legyen kövér...:D
7/8 anonim válasza:
hello...hát figyi hogy tudd én 21 éves srác vagyok nekem jelent is a nöi külsö...ezek mind fontosak de a legfontosabb a belsöd hogxy mien is vagy a fiuhoz!!!...de ha már tetszeni akarsz neki elsöként legyél helyes ez az elsö..majd aztán lejebb nem muszály hogy kockás hasad legyen csak legyen kicsi ne hájas most lehet hogy szemétnek tünök de azért van akinek számitanak én is sportolok hogy tetszek a páromnak ö meg hogy még még többet szeretne és én erre megprobálom azt adni neki amit nagyon szeretne mert szerelmes vagyok belé és ö is..egyébként a fenék is jo ha kerek
8/8 A kérdező kommentje:
köszi az edigi válaszoloknak:):)
de azért várok többet is:P
2009. jún. 13. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!