Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a melleimet. Más is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a melleimet. Más is van így ezzel, vagy ez csak egyéni defekt?

Figyelt kérdés

Komolyan, D kosaras melltartóm van és abból is csak sportot merek hordani, hogy legyen valami tartás és ne lötyögjenek össze-vissza. Nem tudok egy csinos ruhát vagy egy szép blúzt fölvenni, mert ami már nem feszül mellben az máshol lóg rajtam mint a zsák. Úgy irigylem a barátnőim B kosarát, bezzeg ők sírnak, hogy jajj nincs mellük... Bár nekem lenne olyan. A fiúk is mindig beszólogattak miatta, bár most talán már kevésbé. Próbálom valahogy összenyomni szorosra húzott melltartóval, de nem sokat ér. :/

Néhány éven belül, ha lesz elég pénzem, biztos megcsináltatom, de addig is valahogy el kell viselnem. Szeretnék kapcsolatot is, de kb nulla az önbizalmam. Mire meg végre normálisan nézek majd ki, már 30 körül leszek, olyankor meg már hol találnék olyan férfit aki nem rak ki, ha megtudja, hogy még sose volt senkim?

Bocsi hogy itt regényt írok, csak úgy elkeseredek mindig ha erre gondolok. :(

2014. szept. 4. 12:48
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Légyszi ne küldjetek több ismerkedős üzit nem azért írtam ki a kérdést. Arra számítottam hátha lesz itt valaki hasonló helyzetben néhány hasznos tanáccsal. De am köszönöm mindenkinek aki válaszolt.
2014. szept. 4. 19:39
 12/12 anonim ***** válasza:

Hasznos tanácsot kaptál bőven:

1: ne nyomorgasd szét a melleidet,

2: tegyél fel képet, hogy meg tudjuk mondani, mi a helyzet. Ha nem akarod a sajátod, keress az interneten - ott van 5 millió ilyen.

3: fogadd el magad, mert ezzel jobban jársz, mintha elkezdenéd szétszabdaltatni magad, mert azzal soha nem leszel elégedett, ezért soha nincs vége.

2014. szept. 4. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!