13-18 éves lányok ti meg vagytok elégedve a külsőtökkel? És mennyire sminkelitek magatokat?
Lehetne jobb alakom, szebb... stb., stb. De próbálok a pozitív dolgokra koncentrálni. Sajnos hol elégedett vagyok magammal, hol a világ legcsúnyább emberének tartom magam. És ez hiba, mert nem szabadna, de mindegy.
Szempillaspirál, néha szemceruza, szemöldökpor (hiányos a szemöldököm itt-ott), és néha rúzs. :)
Korrektor mert genetikailag karikás a szemem. Szemhéjtus + szemöldökceruza + szempillaspirál. Arcom egész türhető így de korrektor nélkül egyszerűen rondának érzem magam. Ha nincs időm reggel mert elaludtam stb.. akkor is még egy kis korrektort rakok a szemem alá mert hihetetlenül sokat javít.
Alakom rendben. Kövér nem vagyok viszont most folytatni szeretném a fogyót mivel karácsony előtt már 3kg-ot leadtam. Még legalább 5kg kéne és akkor teljesen elégedett lennék. Nem lennék túl vékony és a combjaim sem lennének végre vastagok.15/L
Legjobb barátnőm:
Piros/Lila/sötétrózsaszín rúzs (nagyon jól áll neki) + korrektor + alapozó + szempillaspirál + szemöldökceruza. Ő kicsit pattanásosabb de szerintem szebb nálam neki az a tipikus "baba" arca van. Ragadnak rá a pasik. Ő elég vékony 48-50kg de nem elégedett magával így sem.
Én nem vagyok magammal megelégedve..kicsi a mellem a fenekem se jó.görbe a fogam(fogszabályzó van rajtam)világosbarna hajam van-U T Á L O M...a magsságommal meg vagyok elégedve (166cm).de azt nem értem,hogy a környezetemben lévő fiúk azt mondják milyen jó alakom van meg hogy nekem van a legjobb fenekem a suliban de én ezt rihadtul nem így látom
Ne értsétek félre nem sajnáltatni meg dícsérni akarom magam.
És nem sminkelem magam 14/l
Csak 146 centi vagyok, nagyon örülnék plusz 10 centinek. Jó az alakom, de a melleim kicsik, gondolom, a magasságomból adódóan sem nagyobbak vagy mit tudom én. De a fenekem kerek, formás és karcsú vagyok.
Egyébként elégedett vagyok magammal. Szépnek gondolom magam. Sminkelés: korrektor, BB krém, ha kell, szemöldökceruza, szempillaspirál, néha tus és ajakápoló. Rúzst is szívesen használnék, de anyám megölne. 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!